Ďalšia kapitolka. Užite si ju.

Ráno pohladilo milencov na tvári a slnečné lúče prenikli škármi v dreve starej drevenice.
Katie otvorila oči ako prvá a nespokojne sa pomrvila. Vonku bolo síce sychravo ale slnko ju aj tak dráždilo na jej citlivej sietnici a ona musela zavrieť oči.
Harry, ktorý sa zobudil na jej mrvenie sa v jeho náručí ju pohladil po tvári a pritiahol si ju na sladký ranny bozk. Zacítil jej ostré zubi ale dlaej pokračoval v úprimnom bozku a tiskol si ju k sebe čo najviac.
Dvere na dome sa rozleteli a dnu sa unavene dotackala červenovláska. Strnula, keď videla bozkávajúci sa pár. Katie sa vystrašene odtrhla od svojho milenca a vystrašene pozrela na svoju najlpešiu kamarátku.
,,Povedz, že to nieje pravda´´zaúpela vlkolačka a skryla ruky do dlaní. ,,Povedz, že si nahá iba tak zo srandy a neurobila si takú hlúposť ako si myslím.´´
,,Lilly hlavne nepanikár´´ vrhla na ňu zúfalí pohľad upírka.
,,Ja....nič ti k tomu nepoviem. Je to tvoj život a ty si ho ničíš. Ja ta kryť nebudem. Ak sa ma vládca spýta čo s ním máš nebudem klamať. Nemôžem klamať pánovy lesa´´
Harry, ktorý to celé nechápavo pozoroval sa zrazu ozval ,,Nechápem, čo takého robí. Veď neurobila nič zlé.´´
,,Nič zlé? NIČ ZLÉ? ´´rozkričala sa naňho Lilly ,,ONA SA VYSPALA SO SMRTELNÍKOM! Porušila všetky zásady nášho sveta. Prepojila náš a váš svet. Spravila tú najhoršiu vec akú mohla!´´
Katie vyhŕkli do očí slzy. Harry si ju pritúlil na hruď a pohladil ju nežne po vlasoch. Vyzerala tak bezbranne, keď plakala.
Lilly sa otočila chrbtok k nim a snažila sa všetko predýchať. Hlavne neplakať, hlavne neplakať opakovala si dookola a snažila sa zahnať slzy, ktoré jej vyhŕkli.
,,Už si spokojná?´´spýtala sa odvrátená chrbtom s mierne lámavým hlasom.
,,PÝTAM SA, UŽ SI SPOKOJNÁ?´´zvreskla na ňu a otočila sa. Keď uvidela horké slzy stekajúce Katie po lícach a Harryho, ktorý si ju úpenlivo tlačil na hruď a snažil sa ju utíšiť, už to nevydržala. Slzy sa jej skotúlali po lícach, zviezla sa na zem a skryla si rukami tvár.
,,Vlkolačky predsa neplačú´´ozvalo sa po chvíli bolestného ticha chraplavím hlasom.
,,Upírky tiež nie´´ odvetila jej a odkryla si oči.
Katie sedela už toršku pokojnejšia na Harryho lone a pozorovala ju červenými, opuchnutými očami. Mala na sebe iba podprsenku a nohavičky a na hlave vrabčie hniezdo záplavi čiernych vlasou.
,,Tvoj otec ta zabije´´
,,Ja viem´´upírka sklopila zrak ,,Ale nebojím sa!´´
Lilly sa mierne pousmiala ,,Konečne si taká akú ta poznám´´
,,Nie ja už nebudem taká´´ opravila ju upírka ,,Už niesom dieťa´´
Lilly si povzdychla. Bola jej vždy ako sestra a teraz... teraz je už veľká!
,,A tvoj otec?´´ otázala sa.
,,Ten starý zákon je už príliš zastralí. Je načase ho zmeniť´´ prehlásila rozhodne a v očiach jej zaiskrilo na červeno ako vždy, keď sa do niečoho púšta s obrovskou verbou.

 Blog
Komentuj
 fotka
katkarinka  17. 11. 2007 09:34
jeeej
 fotka
harry  17. 11. 2007 22:43
Milééé,,, krásne...
 fotka
lory  18. 11. 2007 19:11
Páčilo sa :0)
 fotka
stenatko  19. 11. 2007 15:28
Harry túži byť na mieste toho chlapca Lilly
 fotka
laira  24. 11. 2007 15:23
pekne
Napíš svoj komentár