Tak Katie už som v polovici. Opäť len pre teba, z mojho srdca. Aby si vedela mam ta moc rada

Márnivosť

Dni a aj roky prešli až príliš rýchlo, ani jedna z dievčat nestihla dospieť...a možno aj áno. Možno boli príliš dopelé už vtedy, keď mali 7.
No mier medzi vlkolačkou a upírkou prišiel v priateľstvo a to neskôr v ešte silnejší cit. Trávili spolu až príliš vela času. Katie sa učila nebyť takou chladnou a Lilly bola tá, ktorá ju učila žiť.
,,Vy vlkolaci ste zvláštne stvorenia´´polemizovala jedného dňa čiernovlasá upírka ,,Ste taký citlivý a poeticky, až je to premňa nepochopitelné´´
Jej červenovlasá priatelka sa iba zasmiala.
,,Zato vy upíri ste chladný ako múry tohoto hradu´´ rozhodila pôsobivo rukami navôkol, aby upozornila na mrazivé steny hradu z čierneho mramoru.
,,Lilliana´´oslovila svoju priatelku formálne. Vlkodlačka sa ošila pri tom oslovení ale nechala to bez jedinej poznámky ,, pozri čo som dostala´´ Upírka vytiahla malú krabičku ultramarínovej farby a otvorila ju. Lilly uskočila natlačila sa ku chladnej stene.
,,Ale no tak je to len neškodný strieborný prívesok´´zasmiala sa mladá upírka a vybrala ho zo škatulky.
,,dd-daj to pppreč´´zakoktala vlkodlačka a ešte viac sa pritisla na mramorovú stenu.
,,Ako chceš´´prehlásila upírka a hodila tú cetku do opačného kútu obrovskej miestnosti. Červenovláska opatrne vyklźla s kútu a podišla ku priatelke.
,,To každý deň darčeky hádžeš do kútu?´´spýtala sa mierne vytočená. Ona nikdy taký darček nedostala a asi ani nedostane.
Katie iba pokrčila plecami a chytila ju za ruku ,,Poď niečo ti ukážem.´´ Viedla ju hore po mahagónových schodoch, až do svojich komnát. Otvorila krásne čierne dvere nalavo od svojej spálne a Lilly sa naskytol pohľad na priestranný šatník plný najroznejších šiat, topánok a doplnkov.
,,Vav toto je všetko tvoje?´´užasla.
Upírka si iba odfrkla ,,Prosimťa tieto už dávno nenosím´´
Vlkolačka nad tým iba nesúhlasne pokrútila hlavou a prešla sa štaníkom. Bol vcelku velký a plný tych najkrajších šiat ake kedy vlkolak videl. Červenovláska zobrala do rúk jedny krásne, zelené, sametové šaty po zem a skúšobne si ich prirovnala.
,,Pačia sa ti?´´prehodila unavene upírka. Lilly dychtivo prikývla.
,,V tom prípade sú tvoje´´

 Blog
Komentuj
 fotka
stenatko  10. 11. 2007 22:34
jeeej klasa!
 fotka
ciernaruzicka  10. 11. 2007 23:15
citala som vsetky a vsetky su super!uz nech su dalsie
 fotka
katkarinka  11. 11. 2007 13:39
Kráásne..Lobaam ta moya
 fotka
ronny  11. 11. 2007 15:17
pekne
 fotka
lory  12. 11. 2007 16:17
Prečítala som si všecučky a mocinky sa mi lubia! Peknučké...
 fotka
ziraffka  13. 11. 2007 21:02
je od nej pekne z jej ich dala
 fotka
laira  24. 11. 2007 15:03
mat taky satnik...
Napíš svoj komentár