Jaaaj, taka som unavena, ze sa mi ani blog nechce pisat. Dnes to bol taky narocny den... hlavne tie decka sproste anglicke ma tak vytocili...

Teda nie, ze by neposluchali... sak prave to. Nejak rychlo som ich vycvicila. Ale tak uz ked som z domu odchadzala nebola som v najlepsej nalade. Clovek si pomysli, ze ked trochu tie debilne deti skomanduje tak sa bude hned lepsie citit.... A tie male bestie ako keby to vytusili... jake boli kludne a poslusne. Este sa aj tvarili, ze su radi, ze som prisla. Tak som ich zobrala kamoske na veceru. Sa hrali, ani velky bordel nenarobili ako zvycajne..... bestie. Dokonca ani pri vecery nerobili fuss.... svine.

Tak som sa tesila, ze do maleho krpca budem veceru nasilu pchat, lebo sak on nikdy nechce nic jest pokial to nie je z cokolady... A teraz pekne to kura zjedol. Aj ZELENINU...ale co ma uz uplne vytocilo.... ON ZJEDOL CELU VECERU!!!!! Fucking decko... aj zemiakovu kasu, ktoru z duse neznasa.

Vazne ma tym tak vytocil, ze az. Nastastie to zachranila ta jeho hlupa sestra... Nastastie inak by som ich asi utopila pri kupani. Taaaa vie ako mi zdvihnut naladu... chcela kamoske zozrat cukriky a prisla zalovat ze Ella sa s nou nechce podelit. TAaaak som narobila poraaaadky, ze si predovsetkym nema ZOZRAT tie svoje... tak nech je ticho. Na to zacala mrncat. A nezaberalo na nu pekne slovo. No co uz.... vyhrazka, ze uz ju nikdy nikam nezoberiem zabrala... a veslo sme isli domov. Kedze som ich este dostatocne nepotrapila, oznamila som Charlotte (ich mame), ze im umyjem vlasy.... Naco zareagovala: "hmmm, great idea".... taaa a to maly spustil vresk, ze on teda ani do vane nejde. Chytila som ho pod pazuchy, vytrepala do kupelne. Aaaaa capla ho do vane. Za to ze bol naughty boy, nedostal hracky. A hned bol ticho este si nechal aj poslusne umyt vlasy. Ta jeho starsia sestra videla, ze nie som najspokojnejsia tak pre istotu drzala ako hlucha dvere. Po kupani sa krasne sami obliekli a to uz bol najvyssi cast odist.

Po odchode z ich domu mi ostal taky prijemny pocit z dobre urobenej prace!!!! Ktory samozrejme pokazil fakt, ze som zmeskala bus a teda budem meskat do mojej druhej prace!

Shit... no 5 minut neskor je o.k. si myslim....teeeeda lepsie ako kolegyna, ktora sa do prace nedostavila vobec. S odovodnenim, ze zabudla, ze pracuje!!!! Kedze sme teda boli za barom len tri a nie styri...sak ako naschval sa tam nahrnula plna p*** ludi... ledva sme stihali.... lietala som s pivami a tak jak strela. Trhala som rychlostne rekordy v capovani piva.... a tak...... jaaaaj ale cloveka to unavi....

A inak neeee ze si budete mysliet, ze aka som tyranka, alebo co. Sak ja mam tie deti rada........... no, o.k svojim sposobom.

Ale deti, o ktore som sa starala pred tym mam radsej!!! Lebo tie su uz vycvicene. Ten rok komandovania, z nich urobil take dobre, zlate deti.... A VSETKO JE TO MOJA ZASLUHA. Som si myslela, ze po roku trapenia ma budu nenavidiet... ale naopak oni ma veeeeelmi lubia a su radi ked ich pridem navstivit.... Vlastne aj ja ich velmi lubim i napriek tomu, ze su to SPROSTE ANGLICKE DETI. Vlastne tak ich volam uz len s principu...

To by bolo asi vsetko.....
Krasne sny a dobru noc prajem

Byeeeeee
X X X

 Blog
Komentuj
 fotka
laurus  5. 4. 2007 02:07
tak to vazne vie nasrat ked ta nechu ani za boha tie male otravy nasrat nech si mozes na nich vybit zlost



tie SPROSTE DETI mozes aplikovat na vsetkych krpcov,nervy zeru vsetky rovnako
 fotka
sarah_whiteflower  5. 4. 2007 09:15
Ani ja nemám rada deti, iba na cibuľke a cesnaku a podliate smotánkou... a ani neviem prečo (A)
Napíš svoj komentár