Ach...ako sa bojim....

Coho?

No predsa teba. Nie priamo teba, ale toho, ako sa spravas. Hocikedy ma mozes znicit. Jedinym pohladom ma dokazes znicit ako tornado malu dedinku.

Nechapes?

Ano..hovorim o tom pohlade, ktory dokaze potesit, no aj zabit. Zabija ma. Pomaly, ale iste ma kazdy tvoj pohlad zabija. Boda do srdca ako dyka, a ja som bezmocna. Nedokazem s tym nic urobit.

Ajked....chcela by som.

Co by som chcela?

No predsa citit z tvojho pohladu davny cit-lasku. Z tvojho dotyku brat odvahu, a z tvojho bozku si vziat to najkrajsie, co mi mozes dat. Kusok teba... Kusok tvojej duse, ktoru mi odovzdas, tak ako ja tebe.

A chcem aj....Ostat s tebou v nekonecnom objati, ponorena v mori nekonecneho uspokojenia z tvojej blizkosti.

Je to mozne?

Nie..nieje. Su to iba moje predstavy, sny.... tvoje su uplne odlisne. A tak prezijem dalsi den myslienkami na to, co prave robis, s kym sa stretavas...

Kedysi som hltala vsetky tvoje slova ako by boli kvapkami vody, a ja vyprahnutou Savanou.
Dnes...uz iba sledujem tvoje pohyby, ked ta vidim, rozbucha sa mi srdce, nachvilku onemiem. Kludne vtedy do man moze hucat stado slonov, ja mam oci len pre teba, nacuvam tvojim krokom.

A viem..aj kamaratky mi to vravia. Viem,ze maju pravdu. Ze nikdy to uz nebude ako predtym. Uz nikdy si nebudeme sepkat krasne slova. Nikdy nebudem citi tvoj dych na mojej kozi, tvoje pery na mojich.

A chcem.. Ako som uz povedala, chcem to zazit. Nie,nie. S nikym inym. Len s tebou. Ja si pockam.

A budem cakat do smrti. Na teba... Ked uz bduem stara, vetcha pani, budem sediet na lavicke, pozerat na oblohu a v duchu spominat na teba, na tvoje vlasy, oci. Na tvoje dotyky, ktore mi sposobili tolko radosti, a nakoniec na tvoje pohlady...Pohlady, co dokazu zabit.

 Blog
Komentuj
 fotka
acvd43xa7w  31. 1. 2012 12:13
bud rada, ze si ten pohlad mohla vidiet, a ze ten pohlad vidis aj teraz, hoci je iny, ako by si chcela nie je nic horsie, ako ked niekto, do koho oci chces hladiet od rana do rana je niekde prec a proste..nemozes hladiet



a este..posledny odstavec si nemyslela vazne, ze nie?
 fotka
lesush  31. 1. 2012 16:18
@acvd43xa7w to je zvelicene... pockam si... minimalne do zaciatku noveho skolskeho roku..... cez leto s amoze vsetko zmenit..dufam...
Napíš svoj komentár