Bol piatok poobede a ja som sa tešila, že si urobím krásny večer pri internete, telke..Papučová kultúra je podľa mňa náhodou veľmi fajn. Vedela som ale, že také ľahké to nebude. Vrcholne neznášam ľudí ktorý ma volajú von s odôvodnením že je predsa piatok. A čo keď je piatok ?! Ved ja som doma aj v stredu, aj v pondelok aj v nedeľu !

S bojovou náladou som si napustila horúcu vaňu a s odhodlaním, že nech zavolá hocikto von nepôjdem. No nehovorím ? Nerochním sa v tej vode ani desať minút a už mi zvoní mobil. Pozriem sa na displej kto volá - Ari samozrejme. Moja bývalá najlepšia priateľka. Bývalou sa stala po zistení, že chlap na ktorom som frčala asi tri mesiace jej dáva hodiny sexuálnej výchovy. Zavolala som si ju k sebe na kávu a spýtala sa jej prečo to doriti spravila.
-Ale zlatkooo, teba rodičia nenaučili že sa máš vedieť deliť ?
Po tejto reakcii som už bola značne hysterická a začala po nej hádzať všetko čo bolo v mojom dosahu. S krikom, že som sa zbláznila a neviem čo je sranda odo mňa utiekla. Asi mesiac sme sa nebavili a potom sa všetko vráilo do starých koľají.

-Prosím, ozvala som sa.
-Ahoj zlatkoo. Počúvaj, dnes musíš ísť so mnou von. Jednoducho musíš a nechcem počuť žiadne posraté výhovorky. Rozumela si ? Pozri Bobby ma pozval na večeru - predsa vieš ako dlho ho už chcem zbaliť ? Príde s ním aj jeho bratranec a tak musím niekoho priviesť aj ja. Zlatkoo si tam ? Musíš to pre mňa spraviť !! Ved vieš, že ja zvládnem aj dvoch, ale tentokrát chcem len jeho. Ja ho chcem za manžela ! Počuješ ma ?! Ak nepôjdeš, budeš zodpovedná za stroskotanie môjho manželstva ! Lesi !!!
-Akého manželstva ? Veď ty nie si vydatá, odpovedám jej so smiechom.
-Do riti, dnes vážne nemám náladu na tvoje ironické drísty. Takže ideš ? Máš si čo obliecť ?
-Ari nejdem, ležím vo vani a nemám ani najmenšiu chuť sa pohnúť.
-To je dobre, pekne sa daj do poriadku, ohoľ si nohy a .. vlastne nie nie, ohoľ si všetko. Bobby vravel že ten jeho bratranec vlastní posilňovňu takže bude namakaný a ty musíš vyzerať super. Ved vieš ako to myslím - a začala sa rehotať.
Krava, pomyslím si. Ale toto ti vrátim.
-Fajn, vravím jej. Tak o koľkej ?
-Si poklad. O ôsmej u Benyho a buď presná. A nahoď sa, tento večer si užijeme. Pa zlatkoo
Zložila a skladám aj ja. Rovno však vypínam mobil a škodoradostne sa usmejem. Veď som sa predsa rozhodla že ja dnes nikam nejdem. Rozosmiala som sa a šuchla vo vani pod vodu.

Keď som sa po dlhšom čase vyšla z vane, hodila som na seba len tričko a sadla si k počítaču. Tak Lesi, ako sa pobavíme dnes ? opýtala som sama seba nahlas. Je to smiešne ale často to robievam. Mala som chuť si niečo prečítať tak som si našla nejaký príbeh ktorý vyzeral byť dosť dlhý, aby ma mohol zabaviť aspoň do polnoci. Ked som ho dočítala a vypla počítač, bolo niečo pred jednou. Zazívala som a pozrela sa na posteľ. Je čas ísť do postieľky Lesi..
Napila som sa vody a..niekto zvoní. Rozmýšľam kto to môže byť, žeby Ari ? Nie tomu, neverím. Tá ma príde zabiť najskôr tak zajtra. Pomaly idem k dverám a otváram ich. Zo zvyku nikdy nepozerám, kto je vonku. Vždy ich rovno otváram. Aj o jednej v noci. Pred dverami stojí Rosi. Moja posledná známosť.
-Ahoj Lesi, ticho sa ozval.
-Ahoj, odpovedám mu.
-Môžem ísť ďalej ? spýta sa trochu smelšie.
Chvíľu rozmýšľam, ale potom ustúpim z dverí aby mohol prejsť. Zatváram dvere.
Postavil sa celkom pri mňa.
-Tak veľmi mi chýbaš, povedal a pozrel sa mi priamo do očí aby som mu nemohla uhnúť pohľadom.
Nervózne som prestúpila z nohy na nohu ked ma zrazu objal a dlho pobozkal.
-Nádherne voniaš, usmial sa na mňa po chvíli.
-Doriti, potichu som zanadávala a začala ho vyzliekať..

 Blog
Komentuj
 fotka
drbna  9. 6. 2007 17:53
Raz za uhorský rok sa rozhodnem okúpať v našej vani s vírivkou a bublinkami pri dobrej knihe (nie, že by som sa neumývala ) a práve vtedy mi vždy niekto zavolá...naposledy mi dokonca zjapali pod oknom, nech okamžite vylezem z vane aprídem im otvoriť...





a pekný blog
 fotka
flleur  9. 6. 2007 18:01
ja mám tiež rada niekedy v piatok,keď nikto neotravuje a ja som doma.po celom týždni som niekedy bola dosť unavená.

dobrý blog
 fotka
fragile.  9. 6. 2007 18:02
Super sa to citalo Prijemny blog...
 fotka
sarah_whiteflower  9. 6. 2007 18:11
Dobrý blog, len som si nebola celkom istá, či je to fikcia alebo skutočnosť... dnes som tuším nejaká pripečená...
 fotka
marrio-nella  9. 6. 2007 18:57
to poznam az prilis dobre! stuck_out_tongue:ekneee
 fotka
sabinkaa  9. 6. 2007 19:10
vau, super blog..
 fotka
zabeus  3. 2. 2008 02:09
Aj toto bolo fajn..

A aj ja mám rád samotu..
Napíš svoj komentár