Musím priznať je to zváštne no neviem byť bez teba, od prvej chvíle čo sme stretli sa som celý bez seba. Nechceš byt sama, tak spolu to skúsme zmeniť, držať sa za ruky zlato, ľúbiť sa a si aj veriť. To čo cítim je tak silné že to nejde opísať tak poďe bližšie obzri sa a perami dotkni sa. Keď som s tebou je to krásne láska neni očom, či sme sami v izbe, neriešim čo bude potom.. daj mi bozk obim ma, toto šťastím spraví ma.. láska mam pre teba darček otvor oči zhasínam. Veď ty vieš že si premňa jediná, poďme na zmrzlinu, drink hoci si sadnúť do kina. Pri tebe je to fakt iné veci majú zmysel, silný pocit na srdci ktorý ovláda ja myseľ. Stojíme tu spolu a ja čakám zlato, tak neváhaj daj mi bozk keď ti stojím zat

Cítim veci veci ktoré nepoznám, cítim veci ktoré idú priti nám. Chcem ti byť všetkým čo zmysel má, chcem byť zmyselná tak poď zober si ma!
Keď je to silné ja pri tebe a ty primne vieš, ved je to SILNÉ! !

Ukáž mi nebo ja ti ukážem hviezdu, ukáž mi slnko ja ti ukážem vesmír, možno strhnem ťa z cesty. Zabudla som milovať naučil si ma to znova! Otváram sa ako kniha, s tebou ďalšia kapitola. Píšem príbeh z ríše rozprávok, spojili sme čo sa iným rozpadlo zostala som v rozpakoch s hlavou v oblakoch, dal si mi krídla, preto letím ako anjel, s tebou ruka v ruke krásne pozerám sa na svet...chcem tvoj bozk, chcem tvoj dotyk od kedy ťa poznám všetko začať, zároveň všetko skončiť. Čítať ti z očí básne slová na mieru ušité premňa, ukázať ti že viem byť dravá pritom detsky jemná. Chceš viesť, tak prosím veď ma, chceš zviesť tak prosím zveď mna! Je to silné je to silnejšie ako ja, je to silnejšie jak my, silnejšie jak obaja zlato spojme to čo iných odpája, len spolu vkročme do raja!

Cítim veci veci ktoré nepoznám, cítim veci ktoré idú priti nám. Chcem ti byť všetkým čo zmysel má, chcem byť zmyselná tak poď zober si ma!
Keď je to silné ja pri tebe a ty primne vieš, ved je to SILNÉ! !

18 december roku 2006 sa tam vtedy písal to boli momenty keď som na teba len zízal, dalo sa to do kopy a vzťah vychádzal jak to išlo len tej dôvery by sa tam trochu viacej zišlo. Záleží mi n atebe jak nikomu nezáležalo, rok a pol za nami jak sa nám to super zabehalo. Podporuješ ma ked chytam vy****ne chvíle, keby bolo treba bežal by som s tebou aj na míle. Jak chutí pocit milovanosťi to dobre vieš no určite aj trpkosť keď sa rozíjdeš či rozvedieš...ako chceš..ak chýba ti celou dušou tak naspäť si ho dovedieš a budeš s ním tak dlho pokiaľ len ty smieš. Nieje to milné ani slabé je to stále silné, chcem ťa držať pri sebe až do poslednej mojej chvíle. Verím že ten pocit prežívate stále s nami je to príliš silné aby od***al som tieto plány!

 Text piesne
Komentuj
 fotka
anjelik4195  17. 6. 2009 21:11
týmto ju naozaj ohúúriš
 fotka
michellka  13. 9. 2009 16:03
je to vazne pekne ale je to text piesne nie tvoj vlastny vytvor
 fotka
lery22  13. 9. 2009 18:55
ano presne tak je to piesen,...a ja nevravim ze som to vymyslel ja
 fotka
michellka  14. 9. 2009 00:35
fajn a ked uz sme pri tom nevies nahodou ako sa vola a kto to spieva??
 fotka
lery22  18. 10. 2009 12:28
sa mi zda ze presny nazov je.. Predstava ft. Nicol...Je to silne
 fotka
lilushka19  17. 4. 2010 14:42
Načo sem dávaš texty pesničiek ? Blog nie je na to určený
 fotka
iluzia  18. 6. 2010 03:04
Screenshot
Napíš svoj komentár