Zas mám depku a hrozne sa nudím. Tak robím kopec nezmyslov, ktoré mi dávajú zmysel. Chcela som si upratať. Ale nie v izbe, na to som momentálne moc lenivá a keď príde sestra tak či tak zas urobí bordel, ale v živote. Z birdzu som vymazala polovicu starých blogov, aj tak ich nikto nečíta a keď som si predtým pozrela moju zbierku tak sa mi zdalo, že keby ich čítala neaká osoba, všetky, vedela by o mne až príliš veľa. A to neznesiem. Nechcem aby o mne cudzí ľudia vedeli príliš mnoho. Čo prežívam, čo cítim, keď to ani ja sama neviem. Vždy keď to píšem mám potrebu to zo seba dostať, niekedy však dostanem zo seba aj to o čom som ani nevedela.

Chcem si upratať v živote. Chcem , aby mi ľudia povedali do očí čo si o mne myslia, prečo mi to robia..?

Upratať si vo vzťahu, prvýkrát sa s chalanom porozprávať úprimne, bez kľučkovania. Sme klasický vraj zamilovaný párik. Chodíme spolu, držíme sa za ručičky, bozkávame sa. Chodíme na kofolu, občas do kina ale nie je to láska. Je to niečo ako prvý vzťah a pre neho už asi 10. v poradí a viem, že do mňa nie je tak zaľúbený ako sú ľudia, ktorý sa skutočne ľubia, ktorý sa našli a ktorý spolu vydržia rok, dva, možno viac. To, že som s ním je preto, že ho mám rada. Áno, LEN rada. Nechcem ho stratiť už len preto, že by som stratila niečo, čo je "moje". A aj keď si to teraz nevážim možno tak veľmi ako by som mala, uvedomím si to až neskoro. Napokon, ako vždy. Lebo som s ním zažila zatial všetko moje prvé vo vzťahoch a veľa prvého ešte zažiť chcem.

Upratať si vo vzťahu s priateľmi. Vedieť, ktorí z nich ma majú skutočne radi. Alebo že by som to radšej ani vedieť nechcela?

Povedať sestre a bratovi ako veľmi ich nenávidím, ako mi ubližujú. Možno sa vám to bude zdať prehnané ale vy ich nepoznáte. A možno je to tak lepšie, že ako vždy bude všetko moja chyba. Napokon, prečo by nemala? Som najstaršia, vždy to tak bolo a aj bude.

A možno nakoniec predsa len upracem aj v izbe. Je to rozhodne jednoduchšie ako upratať sama v sebe a vyznať sa v sebe.

 Denník
Komentuj
 fotka
lola8  17. 7. 2008 20:47
njn..aj upratat cely dom je lahsie ako urobit si poriadok v zivote.. dufam..ze ta to prejde.. ta depresia..
 fotka
romika  17. 7. 2008 21:00
mno..niekedy je ovela lehsie upratat v izbe ako v zivote, ale prejem ti vela stastia, aby sa ti to podarilo...a nech preide aj ta depka, bo poznam aka je...
 fotka
siss  17. 7. 2008 21:10
chápem...
Napíš svoj komentár