Ľudia, ktorí vedia, čo je "Slávna šestka." Viem, že je všetko trocha iné, ako to bolo predtým. Neviete si predstaviť, ako ma to všetko mrzí. Viem, že to beriete ako moju pochabosť, márnivosť a tvrdohlavosť. Viem, že ma ani jedna z vás nechápe, viem, že nechápete, prečo robím to, čo robím. Snažila som sa to vysvetliť, ale videla som, že váš nechápavý pohľad sa nezmenil.
Všetko, čo robím, robím preto, lebo to tak CÍTIM. Nechcem sa hrať na statočnú a chladnú, lebo taká nie som. Môj život bol vždy zložitý a trocha popletený, a aj keď taký v skutočnosti nebol, stal sa ním už len tým, že ja som ho tak brala. Nerobím nič, čo by som nechcela, nerobím nič, čo by som mala ľutovať.
Neviem, ako čo skončí, ale dívam sa na to pohľadom, čo sa má stať, sa stane, a ak sa aj čosi stalo, čo sa mi nepáčilo, viem, že sa to malo stať.
Nemám rada, keď na mne čosi leží.
Stále sa budem správať podľa seba, podľa svojich citov a úsudkov, nie podľa cudzích. Nespravím niečo, čo nechcem sama, aj keď to chce niekot iný. Nebudem sa správať, akoby sa nič nestalo, keď sa čosi stalo, nebudem sa usmievať, keď nebudem sama šťastná, nebudem plakať, keď nebudem sama smutná, nebudem sa tváriť, že mi nič nevadí, keď mi predsa len niečo vadí, nebudem sa tváriť, akoby sa nič nezmenilo, keď sama nemám pocit, žeby to bolo také ako predtým.
Pretože sú to MOJE POCITY, pretože sú to MOJE CHYBY, pretože je to MOJ ŽIVOT. Vždy ma môže niekto nepochopiť, vždy ma môžu VŠETCI nepochopiť, ale nikto mi to nemôže VZIAŤ.
Nemyslíte si, že som sebecká, lebo nie som. Konečne som si uvedomila, že nech už sa deje čokoľvek, vždy pri mne bude niekto stáť, čo len jeden jediný človek z celého sveta, ktorý sa mi obrátil chrbtom, napriek všetkým mojím chybám, a aj keby sa už ani jeden taký človek nenašiel, nikdy nie je čas na vešanie hlavy, pretože budem mať vždy SEBA, a aj keď už nebude prečo žiť, budem žiť pre seba a budem si slepo namýšľať, že to je dostatočný dôvod na to, aby som stále žila. Robím chyby preto, aby som sa z nich učila, a spravím ich toľko, kým nebudem taká poučená o krutosti života, koľko sama nebudem chcieť.
Nič vám nezazlievam. Na nikoho sa nehnevám. Len ma trocha mrzí, že ste sa na mňa vykašlali vtedy, keď som vás najviac potrebovala. Našiel sa však človek, ktorý ma trpezlivo počúval, napísala som, že jeden človek sa musí nájsť, ktorý bude pri mne stáť. Len som si myslela, že keď už ma mal niekto podržať, mali ste to byť vy.
Nič nie je také, ako som si predstavovala, a možno práve tým je život taký zaujímavý. Nikdy ma neomrzí žiť, prebýjať sa všetkými problémami, ktoré mi prídu do cesty, lebo O TOM je život.
Iva, Ľuba, som rada, že ste našli to, čo ste hľadali.
Moma, Leňuš, verím, že tiež raz budete rady, že máte to, o čom ste snívali.
A Dominika, ty, prosím, zostaň so mnou, lebo si mi po všetkom dala pocit, že sa predsa čosi nezmenilo a je také, ako predtým, dala si mi pocit, že stále ŽIJEM, to, čo som potrebovala. Budeme aj naďalej hľadať to svoje šťastie.

 Blog
Komentuj
 fotka
fhobos  26. 1. 2007 17:07
o čo tak šlo ?
 fotka
fhobos  26. 1. 2007 17:07
** o čo tam šlo?
 fotka
jukka  26. 1. 2007 17:32
Veru o co slo v tom tvojom blogu alebo co si mala na mysli tou sestkou? A inac nebyvas na Duklianskej ulici? to len tak lebo to pozadie za tebou mi je zname
 fotka
jukka  26. 1. 2007 18:24
Hej ludia uz viem o co tu slo staci si to naozaj cele precitat...
 fotka
momka  27. 1. 2007 19:22
boze Leni buee ..fakt mi je z toho fsetkeho na ...ja fiem, ze som ta ftedy nepochopila (ked si mi to fsetko vysvetlovala)...tak prepac..mozno niekedy..snad...keby bolo to, co bolo niekedy..(snad fies, co mam na mysli..f parku a tak)... mozno sa to niekedy zopakuje..a mozno nie..ja verim, ze hej...maj sa..uvidime sa f skole..
 fotka
lenula  27. 1. 2007 21:17
leni boze si ma skoro rozrevala ...je mi luto ked si myslis ze sme ta neceli podporit ja som sa snazila ale jak vidim nevyslo mi to tak prepac je mi to luto ....cem aby bolo vsetko jak predtym aby sme zas isli spolu VSETKY von do parku pokecat vyplakat sa zasmiat sa zabavit sa ....proste by som cela vratit cas aby sme zas boli SLAVNA SESTKA
 fotka
lillli  29. 1. 2007 12:37
No mna si rozrevala (...viem ze nestojis o to co ti tu pisem viem ze tymto asi nic nezmenim ale pokusit sa o to mozem.ver mi teraz ked vidim padat hviezdu zelam si len jedno nie to co by si si myslela ze cem ale iba taku jednu asi uz nikdy nesplnitelnu vec..aby SLAVNA SESTKA zase ozila no bohuzial vsetko zavysi len na tebe a tak v to pomaly prestavam verit,lebo viem ze tvoj vztah ku mne sa uz asi nezmeni (.Asi iba snivam abo co asi mi uz sibe ale neverim ze potom vsetkom co sme zazili ake sme boli kamosky ma mozes tak neznasat a nepis mi ze to neni pravda lebo ja viem ze je!drzim palce ze najdes tiez niekoho kto ta bude milovat a ty jeho tiez.

Ludia svojich priatelov si strazte ako oko v hlave a nestrate ich pre nejaku blbost.leni ja ta mam rada aj ked ty mna nie..Slavna sestka raz ozije!!!tomu ver
 fotka
momka  31. 1. 2007 15:47
ja veriiiiiiiiiiiiiiiiiiiim...optimizmus nechyba
 fotka
hilly21  16. 2. 2007 11:19
mozno ty si jedna z mala normalnych lenus
10 
 fotka
lenc_a  15. 3. 2007 09:16
okiiis... no... moma, mala si pravdu DD slavna sestka je zase spolu... a v plnom nasadeni D ani tomu neverim heh
11 
 fotka
lindsey  18. 1. 2012 04:56
ako po sto rokoch čítať tento blog a toto ma tak teraz rozplakalo Leňuš po toľkých rokoch, ľúbim
12 
 fotka
lenc_a  28. 2. 2012 14:32
moooja... som si to chcela prečítať, o čom to vlastne bolo, ale nemôžem je mi z toho trápne ale aspoň je na čo spomínať
Napíš svoj komentár