Pred chvíľou som si čítala asi najťahžšie správy vo svojom živote. Videla som, že sa ON prihlásil, a váhala som, či sa mám alebo nemám odhlásiť. Povedala som si, že nie, počkám kým mi napíše a snáď sa konečne čosi vyrieši.
A napísal mi. Každá nasledujúca správa bola pre mňa bolestivejšia. Hodil mi do tváre, že sa správam ako malé dieťa. Na každú jeho správu som musela dlho hľadať odpoveď. Zakaždým ma trafil presne do srdca a ja som sa len bezmocne prizerala, ako ma stále viac zraňuje.
Nikdy som nebola silná, nikdy som nemala odvahu. Vždy som sa pri každom probléme radšej skryla, než by som mu mala čeliť. Nie som schopná zaťat zuby a nejako cez všetko prejsť. Skrývam sa pred všetkým, čo ma bolí, čo ma zraňuje, čoho sa bojím. Utekám pred svetom, pred ľuďmi, namiesto toho, aby som konečne niečo spravila.
Aj keby som neviem ako chcela, nemôžem, lebo nemám ODVAHU. Cítim sa ponížená a celkom bezbranná, ako malé mačiatko v daždi, ktoré si rýchlo hľadá nejaký úkryt. Nezozbieram silu, lebo som slabá, nezozbieram odvahu, lebo mám strach. Stále sa len bezmocne zmietam vo víre vlastných pocitov, z ktorých sa nikdy neviem vymotať.
Vďaka všetkým ľuďom, ktorý napriek všetkému, mojej povahe, môjmu strachu a mojej tvrdohlavosti stále stoja pri mne.

 Blog
Komentuj
 fotka
liwia  11. 1. 2007 15:55
asi vacsina ludstva na tejto planete sa skryva pred vsetkymi neprijemnymi vecami....takze nie si sama
 fotka
l.ukynko  11. 1. 2007 16:11
hmm hej je tazke pozriet sa pravde na pery. ale kto to dokaze ten sa v zivote nestrati. prajem ti vela stastia...
 fotka
nalinka  11. 1. 2007 16:48
ja tiez nemam odvahu a necham sa komandovat ale ked niekto zapara do kamosiek tak sa nakoniec odhodlam postavit.
 fotka
lenula  11. 1. 2007 16:50
jooj moja zlata tha treba kus zabojovat musis pozbierat aspon ten kusok odvahy co v tebe je a postavit sa tomu ...pokecame v skole o tom oki?
 fotka
nonormal  11. 1. 2007 17:00
Akoby som to pisal ja.... presne aj ja som taky... Radšej som v úzadí ako by som sa mal predierať dopredu cez prekážky... Ale v živote to tak nesmie byť... Žijeme len raz a preto sa treba snažiť aby ten náš život aj za niečo stál. Len škoda, že si to uvedomujem ale mam problem to aj spraviť...
 fotka
sakul  11. 1. 2007 17:23
Blbých udalostí ešte zažiješ..radšej si zvykaj..
 fotka
momka  11. 1. 2007 21:05
Leňuš, skus uz dzigat na to...ta pozyvam f piatok (zajtra) na hokeeeeey sa kus odreagujes:/ ..ale prachy si dones D
 fotka
husky  12. 1. 2007 23:00
neboj sa...nie je vsetko take zle, ako sa zda a kazdy clovek v sebe najde vela sily...avsak iba vtedy, ked je postaveny pred krajnu situaciu...otazku zivota a smrti alebo niecoho podobneho...



nastastie si to este nezazila...a ten gengster, co ti pisal tie spravy, tomu by sa zislo tiez nieco podobne, len nech je na druhej strane on...



EQ
 fotka
filippp3  13. 1. 2007 05:23
Ja si myslim ze ten chlapik sa chova jak maly......ked nieco chce nech ti to povie do oci a ne cez internet......
10 
 fotka
lindsey  16. 1. 2007 13:46
Lenka....vies aký je a co je zac.....je to retard a on to vie(aspoň dúfam ...raz si uvedomí co urobil ale na ´sorry´ uz bude neskor ...aj ked viem ze si ho k telu nepustis....a ten ´rýchli krok´bol fakt super
11 
 fotka
lillli  17. 1. 2007 17:16
leni ja len jedno ....v zivote budes potrebovat este vela odvahy tak nejvyssi cas ju nas niekde v sebe a pouzit ju
12 
 fotka
jukka  28. 1. 2007 12:47
Viem ze uz trocha neskora reakcia ale reagujem preto lebo mam k tomu nieco povedat. Ja som zvyknuty na pravdu a priznam sa ze radsej ju pocujem ako klamstvo i ked viem ze bude boliet v tom pravom slova zmysle. Napriek tomu beriem zivot s kladnejsej stranky, isto je to vzdy lepsie ako ho brat zaporne. Na jednej strane to nema zmysel a tym ze sa budes trapit tak psychycky nicis len seba ale aj zaroven nejak posilnujes. A potom uznas aj sama ze isto aj teba viac tesi ked mas dobru naladu ako zlu . Beriem na vedomie aj to ze srdcu neporucis takze v tomto pripade cloveku ostava iba sa vyplakat a hlavne vyrozpravat. V podstate je to len na danom type cloveka. Mozno ja by som v tvojej situacii robil to iste ze by som to drzal v sebe a nepricinne sa pozeral ako to ten druhy do mna hadze. Ale to nie je riesenie. Je jedno ci je muz alebo zena kadzy ma pravo na svoj nazor a postavit sa sam za seba nikto ti to nevezme. Pokial mas priatelov je to vyhra, ale treba si uvedomit ze ty si TY a ty musis vediet co robit v danej situacii i ked je velmi tazka, nikto nie je zo zeleza ale ani nikto nie je z papiera. Takze ked dojde k takejto situacii musis byt silna a hlavne sama sebe musis doverovat a uvedomovat si danu situaciu.
Napíš svoj komentár