Nevjem či je to len v mojej psychike ,ale mám pocit, že už dlhšiu dobu som nebola tak naozaj šťastnáá..mýslím také šťastie,ktoré trvá dlhšie ako deň..už dlho nebolo také obdobie kedy by som sa len tak celý deň usmievala a nedokázalo by ma nič nahnevať..potrebovala by som niekoho komu môžem zveriť všetky svoje pocity a nebude sa namňa pozerať ako na blázna..mám najlepsšiu kamošku ale tej keď vravím napríklad,že som sa zasa pohádala s mamou tak ona sa len smeje ale mňa to naozaj trápi..potrebujem niekoho kto somnou bude zdieľať moje pocity a bude ma chápať..niekedy mám chuť len tak ľahnuť niekde vonku (samozrejme cez leto) s niekým na kom mi záleží a len tam tak ležať..hoci aj potichu...a mať pocit,že som akurát zažila najlepší rozhovor v mojom živote.Potrebujem niekoho komu môžem veriť..
Najlepšie by bolo keby to bol on...nemenovaný..s ktorým chvíle boli také krásne..človek,ktorý ma vždy dokázal rozosmiať a ja soms i ho nechala ujsť,teraz má inú a je šťastný..mne len trhá srdce keď ich vidím spolu a tá predstava,že mohol byť môj ma dusíí.So žiadnzm iným som si nikdy nerozumela tak ako s ním.škoda,že som si až neskoro uvedomila,čo premňa znamenal..vrátiť tak čas..a mohla som byť naozaj šťastná..

 Vyznanie
Komentuj
 fotka
flleur  30. 1. 2009 17:22
Vieš čo pomáha? vyskúšaj si písať denník znie to staromódne,veď kto by si v dnešnej dobe písal svoje pocity rukou na papier,ale ja to mám overené a u mňa to fungovalo a funguje ako nič predtým.
Mám sa kde vykecať,vypísať,vyspovedať a nemusím sa báť,že ma niekto nebude počúvať,že ma niekto vysmeje,alebo sa budem cítiť trápne.A keď svoje problémy prenesieš na papier,uľaví sa ti ja to takto robím už vyše 6 rokov možno viac...

A keď si ho nechala ísť a on je teraz šťastný,asi to tak malo byť.inak by sa to nestalo.všetko,aj to zlé v našom živote je na niečo dobré a až časom to zistíš
Napíš svoj komentár