Konečne sa blíži ten deň, kedy už budem vedieť ako sa táto séria môjho súkromného Beverly Hills skončí.
Keďže moja drahá univerzita mi zrušila odbor, som v procese rozhodovania. Mám si vybrať či budem pokračovať na tom istom štúdiu v inom meste, alebo zmením odbor za príbuzný v Mojom Meste.
Neviem. Nepáči sa mi ani jedna z možností.
Aby som si to skomplikovala ešte väčšmi, pribudla tretia možnosť. Keď som svoje trápenie vyrozprávala Susedovi, ktorý dlhodobo pracuje v zahraničí, hneď sa ponúkol nájsť mi na rok prácu, aby som nemusela situáciu riešiť zbrklo.
Ja už vôbec neviem. Neštudovala som svoj odbor štyri roky na to, aby som ho v poslednom ročníku zmenila za iný. Ale zase mám rada Moje Mesto... Mám tam Mojich Ľudí. A precvičiť si jazyk v zahraničí by tiež nebolo na škodu... a ak si náhodou Šarlota začne s Chalanom ktorý nadával na Kurta Cobaina tak mi bude najlepšie ďaleko...
ÁÁÁÁÁ!!! Čo mám robiť?!

A Šarlota mi prepredvčerom povedala, že už asi vie, ku komu patrí. Hovorila mi o tom, ako si písala na fejsbúku s Fešákom a prosila ho o radu, že čo má urobiť, že Chalan, ktorý nadával na Kurta Cobaina je asi do nej zaľúbený a ona mu nechce ublížiť a vôbec už nevie čo má robiť. A Fešák jej napísal, že je čas vysvetliť mu situáciu a, že on je veľmi rád, že k nemu bola úprimná a, že si ju váži a stojí o ňu a rešpektuje jej rozhodnutia, nech budú akékoľvek.

Sebecky som sa potešila, že nebudem musieť vídať moju najlepšiu kamarátku a chlapa mojich snov ako pár. Odľahlo mi.

Predvčerom Šarlota teda skutočne vysvetlila situáciu aj tomu jedinému kto nevedel čo sa to tu deje. A ten ju pol dňa ignoroval. A Šarlota zistila zaujímavú vec... že ju táto ignorácia rozhodila. A potom sa jej Chalan, ktorý nadával na Kurta Cobaina ozval, vysvetlil jej, že ho to celé zaskočilo, že dúfa, že nič nepokazil a že verí, že on pre ňu časom bude omnoho dôležitejší.
Zajtra má Šarlota rande s Fešákom. Pozajtra s Chalanom ktorý nadával na Kurta Cobaina. Neviem ktorého z bratrancov si vyberie.

A deadline na rozhodnutie ohľadom môjho štúdia je až o 3 dni. Som prokrastinátor. Neurobím dnes, čo môžem nechať na zajtra. Ešte sa na to vyspím.

Vlastne sme sa asi nikam nepohli.

 Blog
Komentuj
 fotka
birdie  11. 4. 2011 22:16
Vlastne sme sa asi nikam nepohli.

A ja som tento blog čítal zbytočne.

 fotka
leelee  11. 4. 2011 22:17
Ale tuším si mi dal 5 hviezdičiek...?

 fotka
birdie  11. 4. 2011 22:18
5 malých hviezdičiek pre Hviezdu...
Napíš svoj komentár