Nenávidím ten pocit bezmocnosti, keď sa všetko kazí a ja s tým nedokážem nič urobiť.

Chalan, ktorý nadával na Kurta Cobaina píše Šarlote SMSky.

Očividne je do nej fakt zaľúbený.

Zošaliem ako ma to bolí.

Čo ma prekvapuje najviac je však fakt, že Šarlota mu na tie SMSky odpisuje. Navyše podľa jej odpovedí to vyzerá, že má oňho záujem. A keby aspoň mala... Ale ona sama nevie čo chce. Veď ona si píše s Fešákom. A aby to bolo ešte komplikovanejšie, Fešák a Chalan, ktorý nadával na Kurta Cobaina sú bratranci. A sú priatelia. Vyrastali v dvojdome, na jednom dvore a prakticky sú to bratia. Fešák vie, že Šarlotu začal baliť jeho bratranec, ale Chalan, ktorý nadával na Kurta Cobaina o tom akú má konkurenciu netuší.

Pripadá mi to, že sa Šarlota hrá s priveľa srdcami. S Fešákovým, so srdcom Chalana, ktorý nadával na Kurta Cobaina a ešte aj s mojim.

A to moje srdce teraz bolí. Nenávidím ten pocit bezmocnosti. Moja najlepšia kamarátka mi ubližuje. A navyše ublíži aj jednému z nich.

Nemôžem s touto situáciou nič urobiť. Alebo je to skôr tak, že neviem či a čo s tým mám urobiť. Lebo by som Šarlote mohla vysvetliť môj uhol pohľadu. Mohla by som jej povedať, že by sa s nimi mala prestať hrať. Mohla by som jej prezradiť, že Fešáka som jej prenechala a čakať, že ona sa zachová rovnako s Chalanom, ktorý nadával na Kurta Cobaina. Lenže potom by nemalo absolútne žiadny zmysel to ako som konala.

Takže nemôžem robiť nič. Lebo neviem čo by som mohla spraviť. Netuším aký je ten správny postup.

Vyhýbam sa svojej najlepšej kamoške. Lebo nechcem počuť čo je nové. Lebo nechcem vedieť, či si z tých dvoch už vybrala.

Vyhýbam sa svojej najlepšej kamoške a pritom ju tak neskutočne veľmi teraz potrebujem! Vždy sme si všetko hovorili a ja mám teraz problém, z ktorého mi je celý deň zle. Nemôžem vydržať sama so sebou a svojimi myšlienkami. Potrebujem to niekomu povedať. Mojej Šarlote...

Ale tej to povedať nemôžem.

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár