Postupne prichádzajú hostia. Každý tancuje. Ja sedím v kuchyňy a popíjam pomarančový džús. Príde ku mne krásny chalan v modrých džínsoch a v čiernom tričku.
-Možem si prisadnúť?- spýta sa
-Jasné-rýchlo odpovedám
-Od kedy bývaš v meste?-
-Od začiatku prázdnin.-
-Prečo ste sa presťahovali?- vyzvedá
-Prečo ťa to zaujíma?-
-Len tak-
-Aha.-
Pozriem na hodinky čo visia nad stolom. 22:27. Už by som mala ísť lebo sa zachvíľu začnem meniť na upíra. Vstanem zo stoličky a mierim do obývačky.
-Hej počkaj ešte si mi nepovedala svoje meno.-zastavil ma
-Nicol.-
-Ja som Peter.-
-Ok.Ahoj-
-Pa-
Jessica sedí v gauči s niejakými babami a chalanmi. Poviem jej že už musím ísť.
-Nie, zostaň ešte chvíľu-
-Už idem ahoj.-
Vstane odprevadí ma pred dvere. Pozdraví ma ja sa jej odzdravím poprajem dobrú noc. Idem pod čiernym nebom posiatým hviezdami. Prídem domov. Pribehne ku mne môj pes Ricky.Výdem hore po schodoch a ľahnem si do posteľe s dobrým pocitom. Cítim ako sa mi horné rezáky predlžujú. No čo už keď som s takej rodiny...

Sobota...ach milujem soboty
Zobudím sa s kruhami pod očami. Umyjem sa a zídem dole. Na raňajky máme hrianky s bananovým maslom-milujem. Bracho už sedi za stolom, mama pred sporákom a otec v saku a v novinách v ruke vychádza s kúpeľne. Schytí hrianku priamo zo sporáka, raz zahryzne a ponahľa sa do roboty. Po raňajkách idem von so psom. Stretnem Petra s nákupom.
-Ahoj Nicol.-
-Ahoj.-
-Prečo si tak rýchlo odišla? A ináč pekný pes.-
-Ďakujem, no musela som.-
-Chápem- aj keď som vedela že nie
-Ty do koľkatky chodíš?-
-2.A.-
-Ja 1.C.-
-Aha, tak to je už môj dom, v pondelok sa stretneme.-
-Ahoj.-
Idem ďalej-ja a môj pes. Rozmýšlam...Rozmýšlam nad celým svetom...Prečo práve ja? Prečo ja? No tá naša upírska rodina existuje už dlho. Zatiaľ to z Parkfieldu nikto nevie.Parkfiel je malé mesto v ktorom bývame. Naštastie

Pokračovanie....

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár