Keď má nejaký chlap pekný hlas, je takmer isté, že mi bude sympatický. Zistila som to už dávno - keď pozerám nejaký film, všímam si najmä hlasy (aj tie ženské). Pokiaľ nejakého herca niekto príšerne nadabuje, tak ma to strašne znechutí.
Najviac sa mi páči hlas českého herca Michala Dlouhého. Často dabuje Keanu Reevesa, párkrát som ho počula aj ako Brada Pitta. Ďalej Filip Jančík (dabuje napr. Codyho v Kroku za krokom, Chrisa v Čarodejniciach), Vladimír Dlouhý (daboval Toma Hanksa vo filme Lupiči paní domácí - Ladykillers), Emanuel Hason (jeho hlas počujem v každej telenovele, daboval napr. Juana v Skrytej Vášni)... V originálnom znení sa mi páči hlas Johnnyho Deppa, Paula Bettanyho (hral Sílasa vo filme Da Vinciho Kód), zo spevákov Darren Hayes, Chester Bennington z Linkin Park (keď nekričí), David Draiman z Disturbed atd.
A čo vy? Všímate si to?

 Blog
Komentuj
 fotka
filo99  2. 12. 2006 21:59
mne sa paci hlas stana danciaka v podani alfa DDDDD
 fotka
kaena666  3. 12. 2006 09:18
No jasne, ze si vsimam!!! Ved ty vies....Michal Dlouhy nema konkurenciu....aj ja mam rada jeho hlas . O Johnnym a Paulovi sa vyjadrovat neviem - oni su the best !

A Darren nema chybu, ale Chester...hmm....ten ma uzasny hlasok...mam rada taky "nepatrny" chraplak ....No momentalne ficim aj na tej piesni The Undertaker - ten chlap ma tiez dobry hlas, no nie?
 fotka
finwaell  3. 12. 2006 22:28
Aj ja mam zevraj pekny hlas

Ale vazne: Dokonca aj mne vadi ked ma postava neprimerany hlas -veku rozpolozeniu a pod
 fotka
bubiatqo  22. 8. 2010 13:43
myslim ze si to vsima mnoho ludi...
Napíš svoj komentár