Aj ked som si povedal, ze nikdy nenapisem blog, ktory by bol akokolvek depresivny, ktory by posobil negativne a ze nebudem pisat do blogu svoje citove, ale iba myslienkove vylevy, teraz sa mi to asi nepodari dodrzat.

Vzdy ked si vecer liham do postele, alebo vstavam rano z nej hovorim si jednu vetu: “Vzdy chod za svojim cielom, nech by bol akokolvek nerealny, aj ked by si mussel preliezt Everest, ci preplavat ocean. Ked budes cakat, ze tvoj ciel pride za tebou, nepohnes sa z miesta.”. Vychadzal som pri tom z citatu od Konfucia: “Kamkolvek ides, chod tam s celym svojim srdcom”. 50 cent to povedal slovami : “Get Rich Or Die Tryin’ ”. V to co verite najviac, si k vam najde cestu.

Tieto tri vety by vystihovali, skoro cely moj pristup k zivotu, ktory sa snazim uplatnovat. Posledne som vsak spravil, nieco, co prakvapuje aj mna sameho, nieco co porusilo, vsetky moje zasady, predsavzatia, vsetko comu verim. Siel som uplne opacnym smerom, ako som chcel. Isiel som tam s prazdnym srdcom. I didn’t get rich, either I didn’t die.

Preco neviem. Mozno som bol az prilis tvrdohlavy, aby som videl aj inu cestu, mozno som viac streleny ako som si kedy myslel, mozno to bolo docasne pometenie, mozno… A mozno, mozno som neveril dostatocne. Niekedy sa za nasimi rozhodnutiamy skryva viac ako sme sami schopny pochopit, ja len dufam, ze raz sa mi predsa len podari zistit preco.

Ak je nieco po com tuzite, ale nie ste si tym isty, tak nakopnite svoju mysel, prestante po tom tuzit, ale predstavte si ze to uz mate a ono si to k vam najde cestu. Nezacinajte vety slovami “chcel by som mat”, ale “ale mam”. Predstavujte si to ako by to uz bolo vase, ako by ste to uz realne drzali v ruke, ci dosiahli. Ak presvedcite sami seba o tom, ze sa to musi stat, tak sa to aj stane. Ak zacnete co i len trochu pochybovat, zacnete upustat od toho co chcete dosiahnut. Mozte ma nazvat blaznom, ale ja dufam, ze uz nikdy nespravim nieco take, ako je pochybovat o sebe, o tom co chcem. I get rich, or I’ll die tryin’.

Dufam ze na svete bude ubudat blaznov ako som ja a zacnu pripudat ty, ktory zo svojich cielov nikdy neupustia, ty ktory nebudu pochybovat o tom, ze dostanu to po com tuzia.

Vzdy je aj tretia cesta, zalezi na tom ako velmi ju chcete najst.
As soon as you trust yourself, you will know how to live.

 Blog
Komentuj
 fotka
azizi  28. 1. 2008 15:45
mno...to si pekne napisal Kiez by bolo ale v zivote vsetko take lahke...
 fotka
janka1255  11. 3. 2011 13:18
pre tych co hladaju pracu nasla som super stranku...kukajtee » www.praca-sk.php5.sk/...
Napíš svoj komentár