Či sú tento hnev a zároveň ľútosť nad hnevom na niečo dobré. A tí, ktorí sa sťažujú , že ich babky a dedkovci do niečoho stále nútia, sú vlastne sťastní, aj keď nie sú. Len tá jeho prežíva, peklo v pekle zažíva. 

Ráno vchádzam do školy Melancholická vôňa vosku sa vznáša vzduchom aj keď sviečky horia až v druhej chodbe. Hrany zvoniaa city boli. Prvou pomocou pre chorľavú Európu je podľa mňa podanie si rúk s Putinom. A mna vzdy fascinovalo ze keby sme boli spojene duse tak sa mozme spolu pozerat na mesiac ze ty si tam a ja tu a vidime na oblohe ten isty mesiac tak mi asi neostava nic ine, nez hladat niekoho, kto bude verit na spojene duse a bude sa chciet so mnou pozerat na mesiac. " . 

Ale čo tak mať košeľu, rozopínať ju gombík po gombíku, centimeter po centimetri. Viete čo? Možno je chyba v tom, že sme sa prestali snažiť. Keď som sa vrátila domov mama mi oznámila, že sa sťahujeme do Hamburgu pretože to je najvhodnejšie riešenie ako byť pri Alex blízko. 

Radšej to nechajte tak. No viem, že kráčame k zastávke. Stretli sme sa teda po spomínanej párty na káve a rozprávali sme sa o našom e-shope s tričkami. Kam sa podela? O svojej sile presvedčme seba samého nikto iný nemá právo našu silu obmedzovať po vašich ranách mrznem, ale nepripomínam nahého lebo ste si nevzali všetko ale len to, čo nebudem potrebovať. . . 

 Nechápala som ako môže také niečo povedať. Čo chceš počuť? Číslo? Nie veľa. . priamže. . A nezabudnime na dovod toho celeho. . Každý sme mali v tom čase už nejakú vyhliadnutú, len sme mudrovali, prečo nás nechcú, čo robíme, resp. Už-už sa ich chystala zapiť, keď jej do uší doľahlo zvonenie telefónu. . 

blog to nie je, pravdepodobne sa budete stazovat ze to patri inde, ale nie, nepatri. Oni majú vieru v Boha, zatiaľ čo my len vieru v peniaze a hmotu. Ten istý severozápadný vietor, ktorý ešte nedávno strapatil tvoje vlasy po pás. . . . . 

Prepáč, nechcem byť viac než vata iným vystielať svedomie, keď so mnou podvádzajú seba a iné nič viac. Pootvoril dvere a ja som uvidel veľkú miestnosť, kde všade kde ste sa pozreli, boli monitory. . Konečne odišla a dúfal som, že už bude len lepšie a lepšie. . Pršalo, spomínaš?? Vravela si že som ten, ktorý stál pod tvojim stromom ako nežiadaný tieň nebol som tvojej minulosti klonom. 

 Tá s mobilom: 140cm výška a 6" mobil, veď je skoro väčší, ako jej hlava a ani do ruky sa jej nezmestí. Ako príde, tak odíde. Pozerám, aká si šťastná,                                                                                                             tvoja tvár je stále krásna,                                                                                                           poblázni nielen blázna,                                                                                                               zaplní diery prázdna. 

 Ak sa chcem s niekým stále modliť, tak s tebou. Nevidím, je ma počuť?? Po chodníku sám kráčam chcem pomôcť, pomôcť nám ale pocit mám, že ťa strácam. Počúvať tvoj sladký hlas. 




Zhodou okolností, pohoda, nakoniec predsa, bola to len náhoda.

 Pseudoblog
Komentuj
 fotka
subarnica  22. 3. 2016 06:41
neviem čím to je ale vôbec som nepochopila, čo nám tento blog chcel povedať
 fotka
purenarcissism  22. 3. 2016 08:48
som precitala "nie som lahodna"

 fotka
ppfx  22. 3. 2016 11:30
človeče, ty si niečo ako génius
 fotka
antifunebracka  2. 2. 2017 16:48
Ty musíš mať v hlave bordel ako sekundu pred Veľkým treskom.
 fotka
kvimbi  4. 2. 2017 11:02
@antifunebracka
A potom jee*****b cely vesmir.
 fotka
kvimbi  4. 2. 2017 11:04
@antifunebracka
A len technicka poznamka, "sekunda" pred velkym treskom neexistovala, kedze velky tresk sa da povazovat za bod, kedy casopriestor (teda aj cas) vznikli. Pred tym sa o case, v nasom slova zmysle, hovorit moc neda.
Napíš svoj komentár