Naše staré mamy by povedali, že sa nám aspoň nestiahne vagína. A udržíme si partnera (ja, vnučka svojej starkej, momentálne nemám akého). Moja mama by poznamenala, že načo mi je pravidelný sex, keď frajera nemám. A asi by sa uškrnula popod fúze, že raz za rok je predsa tiež pravidelný interval. (viete, neverí svojej dcére). Všetky moje kamarátky ma šibalsky búchajú po chrbte a priam sa hrdia, že tak bravúrne zvládam svoje chtíče. Nie, nie, žiadne nekonečné striedanie nekonečného počtu chlapov. Len nekonečný kolobeh konečného počtu chlapov.

A čo si myslím ja? To je asi na dlhšie rozprávanie... však kto by len tak ľahko uveril vete, že "pravidelnosť sexu vplýva na váš menštruačný cyklus"??

Je to jednoduché. Ak moja sexuálna činnosť (a tým nemyslím oral a koniec) vybočí zo svojej línie pravidelnosti, to isté sa stane aj s mojimi krámami. A to dokonca veľmi predvídateľne! Posledný sex z mojej pravidelnej línie ma zablokuje, ja sa zmietam v strachu z tehotenstva (už nie, už nie, už naozaj viem, čo to znemená) a prvý z novej pravidelnej vráti všetko do starých koľají. Uvedomila som si to dnes v kaviarni, keď som to dostala. Týždeň po sexe, tri mesiace po poslednom TOM a hoplá, je to tu. Myšlienka prebleskla a nech to znie akokoľvek absurdne, tak jej verím. Toľko podobných prípadov som u seba našla, že inú možnosť ani nemám.

A možno som alibista, ale... aspoň už viem, že nie som kurva, ak často ohrievam posteľ niekým iným. Len sa bojím o svoje "ovulačné zdravie".

 Úvaha
Komentuj
 fotka
pottwora  4. 1. 2009 21:12
ja k tomu nemam co dodat len tak odveci ma napadlo, ze ked dostanes krvacanie, a mala si predtym pohlavny styk akoze si myslis ze je to menstruacia, nemusi ist o menstruaciu, ale po oplodneni vajicka a nidacii v maternici sa uvolni trochu krvi, takze.. to nemusi vylucovat tehotenstvo takze nie vzdy ide o menstruaciu, niekedy aj o ovulacne spinenie a niekedy si aj tak tehotna
 fotka
matkan  4. 1. 2009 21:44
myslim ze si ju potesila
 fotka
schizofrenik  4. 1. 2009 22:35
ach do kelu, kedy som mal na naposledy sex, ehm pamätám sa na to? ináč zmysluplný blog z hlavnou pointou v závere
 fotka
holyknight  4. 1. 2009 22:49
ja som mal naposledy sex pred 14 mesiacmi
 fotka
rebell  4. 1. 2009 23:03
Čo je to sex??
 fotka
srdce1357  5. 1. 2009 10:47
Napíš svoj komentár