Sú nenápadní. Kedysi si žili vo svojich chatrčiach, pod vzdialeným no stále rovnako pevným dohľadom svojej matky. Vystrašení už len pri predstave jej očí. Mali svoje dielničky, kde si kompenzovali nedostatok sexu, mali. A dielničky sa menili. Aj nedostatok sexu sa menil. Však čítali ste o nich. O paralyzátoroch, rozštvrtených ženských telách (pri najlepšom!), o bláznoch navlečených v ženskej koži a tak ďalej. O bláznoch neschopných citu.

Dni rátajú podľa toho, koľko už nemali sex a tú informáciu vám budú schopní podať na sekundu presne. Nie, nie, nie sú sexuálne posadnutí. Skôr sú hrdí na svoju úžasnú bezcitnú čistotu.

Tí dnešní sa už ozývajú trochu viac. Pozerajú na ženy ako kategorizovaný tovar, zadeľujú si ich do škatúľ a prirodzene majú nekončiacu pravdu. Prejavujú sa ako absolútne negramotní magori, možno len s tým rozdielom, že dokážu narábať s internetom. A to veľmi hlučne. Ozývajú sa na forách, všetky ženy sú sprosté sliepky a tie "jediné dobré" sú už dávno zadané. No a vlastne ich nenávidíme. Viete, sami síce necítia, ale asi majú potrebu, aby k nim ľudia cítili aspoň niečo.

Rozmýšľala som nad nimi. Nachádzajú sa na každom portáli, budú vás (de)morazilovať, budú sa ľutovať a zároveň si budú nahovárať, akí su skvelí. Možno mi ich malo byť ľúto, ale skôr sa ich bojím. Neviem ako vy, ale dokonale si ich viem predstaviť v roliach odporných úchylných vrahov, ktor vám, milé dievčence, porežú klitorisy a znich si uvaria chutnú polievočku. Pyskami zatesnia všetko, kade by im mohlo tiahnuť studený vzduch do bytu a bradavky nejakým zvráteným spôsobom prerobia na ovládače na televízor.

Viete, ani oni to o sebe ešte nevedia. Možno to nikdy ani neurobia. Ale to čudné podivínstvo majú v sebe. Nesmejte sa im, raz by sa vám to mohlo vrátiť.

 Úvaha
Komentuj
 fotka
deadlyliving  5. 1. 2009 21:14
nie si jedna z nich náhodou?
 fotka
mayo  5. 1. 2009 21:31
@holyknight by si to mal precitat On sa hra na obet. Dokonale.

*tlesk* *tlesk*
 fotka
grietusha  5. 1. 2009 21:33
haha, súhlasím s @mayo -m
 fotka
ceruzisko  5. 1. 2009 23:07
krása.
 fotka
ink  6. 1. 2009 00:23
to je brutus
nič proti holyknightovi, ale presne som vedel, že tu na neho bude odkaz
 fotka
holyknight  6. 1. 2009 01:32
som rád, že nie som jediný čo má vraj komplexy
 fotka
warcraft3  6. 1. 2009 01:36
vidim ze mayo opat ukazal svoju inteligenciu, ani sa necuudjem ze uz nie je admin bravo autorka si jebnutejsia ako ja
 fotka
warcraft3  6. 1. 2009 01:38
@holyknight nic si z toho nerob sice som aj ja z BA ako oni, ale vie ako si tu rozny chudacikovia o sebe vedia namyslat
 fotka
ayreen  6. 1. 2009 17:05
No a čo keď človek povie pravdu? Väčšieho kategorizátora ako Holyknighta som na Birdzi ešte nestretla, a je jasné, že on sa tomu (dajme tomu takejto povesti) ani náhodou nebráni, takže je to jeho problém. Toľko k tomuto.

A k článku - nechutný, ale pravdivý. Ešteže ja som zadaná a takýchto chlapov rozhodne riešiť nemusím.
10 
 fotka
johnysheek  14. 1. 2009 00:28
wau.. tak to som rad ze som sem zavital.. warcraft3 si nieco priznal, holyknight sa u nasiel.. a mno.. nestudujes psychologiu??
11 
 fotka
arugad  3. 2. 2009 10:29
osobne si myslím, že na každého jedného by sa dalo vymyslieť takáto za vlasy pritiahnutá kritika, ktorá by sa zachytávala pár bodov jeho správania, tie by boli nechutne, zdesujúco opísané a dotyčný by sa mohol ísť hanbiť.
ak je toto obrátené proti holyknightovi, myslím že je to ohováranie, ktoré je samo o sebe nechutnejšie než samotná kritika, aj keby bola len z časti pravdivá
Napíš svoj komentár