No fuj! Zobudila som sa do tohto nečasu s tak jasnou nechuťou žeby ste si ma všimli aj v tom najnenápadnejšom imidži.
Mala som potrebu sa trocha zasmiať, ale žiaden terč nebol poruke keďže môj brat už dávno krvopotne sedel na svojej pracovnej stoličke a samozrejme ako inak , pracovne hral svoje vysokointeligentné(skôr vysokostupidné) hry, ktoré isto patrili k jeho veľmi namáhavej pracovnej náplni.
Zvykla som si, že občas sa musím zabaliť do paplona a svoj hnev si vybiť iným spôsobom ako bezdôvodne zjapať na mamu, chudák ona vždy sa ku mne snaží byť chápavá.
Dokonca aj moje PMS návaly znáša aj stresovanie do školy a zvláštne sny ktoré sprevádzajú moje noci.
Našťastie dnes sa mi nič nesnívalo tiež ma už nebavia psychadelické sny o tom, že má každý v našej triede vytrhané zuby tečie nám krv a pritom píšeme písomku z fyziky poprípade že ma po ceste do obchodu naháňajú jaštery a ja nemôžem uniknúť pretože zrazu sa každodenná cesta mení na prechádzku v džungli.

Ako v pohode že sa už ráno zobudím celá nasrdená s bolestami hlavy svrbením po celom tele ( nie žiaden svrab! len moja neuveriteľná logika pri otvorenom balkone nechať zapnuté svetlo a potom bojovať s hmyzovými príšerami následne sa prebudiť s 1450timi štípancami)
Hej a najviac milujem keď sa ma niekto spýta čo sa toľko škrabem.
Ta asi nemám čo robiť.

A prichádzame k ďalšej časti mojím milovaným opodstatneným otázkam,ktoré dostávam: typu prečo? načo? a podob.

K tomuto sa radšej hlbšie nevyjadrujem lebo sú tak isto značne logické.

Vlastne sa človek po výdatnom spánku pri otvorenom balkone s izbou plnou komárov nemá ako inak zobudiť ako dobre, následne s veľkou radosťou vyskočí ako inak , vyspatý z postele a ide si dať lahodné raňajky v podobe párkov.

Vďaka nekončicej (alebo ďalekokončiacej) fantázií si ešte predtým než sa do nich pustí predstavím čo všetko tam pomleli potom s vidlickou oddeľujem kúsok po kúsku a dúfam že chlieb nie je po spotrebe keďže sa môže stať všetko a v kultivovanom Maďarsku som si platila za splesnetý rožok.

Po tejto predstave sa párky postupne presunú do koša a ja sa uspokojím s nejakým dvojfázovým pudingom ... či vlastne dvojfarebným.

O neprekonateľlnej múdrosti sa presvedčím zasa na pokeci kde nie je nik tak ako na icq, teda nik normálny t.j známy.
Prečítam si len správu ktorá stojí s prepáčením za hovno s vyrehotaným Dčkovým smajlíkom + zmyselným textom typu jj, ano, popíšeš ako sa máš?- Sa ešte raz spýtaš tak zle.

Hej inač mám dobrú náladu aj keď sa moje očakávania a predpoklady jasne menia a musím sa uspokojiť s tým že už niesom pre niekoho jediná a dokonalá a že túto pozíciu dostal niekto iný s určite optimistickejším jednoduchším a krajším spôsobom k životu.
Ja si ostanem pri tom svojom, pretože ma už nikoho (špecificky jedného človeka) záujmy nezaujímaju a sa na to môžem .. vydrbať.

 Je to možné?
Komentuj
 fotka
janulka3112  14. 8. 2008 11:42
tak tomu sa vraví skvelá nálada... úplne žiariš a rozdávaš optimistické pohľady... ale tak, aj ja by som sa zle vyspala, kebyže mi komári celú noc bzkajú pri uchu.... ... v každom prípade, snáď to ďalšie ráno bude lepšie
 fotka
famepeace  14. 8. 2008 11:54
si asi komicky znudena svojou existenciou ked napisat o ranajkach, parkach a pudnigu s dvojfazovou konzistencou je podstatnym odkazom pre birdzakoch.. ale tie sny ma zaujali.. co moze cloveka viest k tomu aby sa mu snivali take veci?.. fantazia?.. alebo ten sialeny den ktory prave vyspavame?.. neviem ale iste to nejak suvisi.. nemast ist v blizkej dobe do zubara? dobre no asi to len shrniem.. sny su asi odtrhnutim od reality a ked je ta realita priliz pestra sny musia byt este pestrejsie.. no co v podstate vylucuje moju prvu vetu.. takze bud rada mas pestry zivot..
 fotka
lovinme  18. 8. 2008 11:23
ach jaj ... ach jaj

neviem nejak ma nenapada nic plodne,asi len ze takuto naladu doverne pozna kazda z nas,myslim ze posledne poznamky v blogu som pochopila aaaaa .... zanedbala som ta posledne dni lebo som sa venovala viac spinavym plienkam,co ma dost mrzi

no ideme spolu porazit tie samovrazedne stavy
Napíš svoj komentár