Berte to tak, že som to písala asi tri minúty po tom, ako som sa zobudila... a je to riadne psycho

Ja a niekto +další sme čakali na ceste keď niekto zbadal modré auto, ktoré malo zahlasovať tak, že prejde okolo nás, prešlo a za ním sa rútilo ďalšie auto a ďalšie.

Naháňalo sa zrazu veľmi veľa áut a ten modrý bol zlý a stale unikal pomedzi nejakých divných zarastených ľudí. Taký jeden hlavný zastavil pri tých ľuďoch a prikázal im, aby nadávali čo najviac, potom zavolal tomu v modrom aute taka by bolo počuť tie nadávky a zakričal niečo v tom zmysle, že je zbabelec. Potom ten týpek z modrého auta vystúpil a tí dvaja sa k sebe priblížili, potom tomu hlavnému narástli krídla, take nejaké krvavé, či čo a trochu si do nich zakusol a potom povedal smerom k tomu týpkovi z modrého auta, ktorý bol pápež či čo, že by mud al kľudne svoje srdce, ale žiadne nemá a potom tí dvaja spolu začali bojovať, ale ten pápež mal aj pomocníkov ale aj ten hlavný mal pomocníkov a tak sa začala prakticky vojna, veľa ľudí tam umrelo a blab la bla, potom ten pápež schytil takú babu, čo bola v bezvedomí(ja) a chcel jej roztrieskať hlavu a betónové zábradlie, no ten hlavný (mimochodom, upír) mu v tom stale zabránil a tak ten pápež babu pustil a zase spolu bojovali, až sa dostali k okraju takého mostu alebo čoho, proste to bolo veľmi vysoko nad morom, a ten upír toho pápeža zabil a zhodil ho dolu, lenže aj on v podstate spadol a zachytil sa o niečo, ale bolo vidieť, že už nevládze. Vtedy som sa ja prebrala dosť blízko hlavného, lenže tiež som mala v podstate namále aby som nespadla dolu tak som sa držala zábradlia a rozmýšľala som, či ho mám vytiahnuť, a už som si myslela, že spadol, keď som sapozrela, ale to som už videla, ako ho urputne vyťahuje DOminik a tak som sa akože aj pred nimi prebrala a pomohla som s tým hlavným Dominikovi, a nakoniec sme toho hlavného vytiahli.

Zrazu bolo všade svetlo, a ten most bol zrazu skoro úplne na hladine a išlo sa z neho do lesa a všade bola tráva a blab la bla, a bola tam taka nejakáďalšia blondína,ktorá však bola najskôr tmavovláska a pred všetkými sa tam vyzliekla, chvíľu si zaplávala, či čo, lebo bola mokrá a potom sa obliekla do bieleho a stala sa blondínou a potom tam prišiel akože jeden z tých pomocníkov toho hlavného upíra, Sawyer , a začali sme hrať nejakú hru s vodou a nejakým alkoholom, moc som tomu nechápala, ale potom sme už iba ostali hrať ja, Sawyer, ten hlavný a tá blondína nám nosila vodu. No a potom Sawyer vytiahol nejaké kľúče j aosm si ich zobrala, niekam som s nimi išla, a zavolala som cez tie kľúče niekomu alebo niečo podobné a potom som sa vrátila, a obvinila som Sawyera, že väzní tir baby, čo som zistila cez kľúče a sľúbil, že ich oslobodí a tak somm si dala tie kľúče k sebe, lebo san a ne tak pozrel a hrali sme ďalej a ja som sa zobudila. ☺

 Blog
Komentuj
 fotka
bubiatqo  9. 3. 2010 20:23
krasne!!!
 fotka
krvaaa  27. 7. 2010 20:38
 fotka
sibbonah  10. 8. 2010 14:56
niekto asi vecer spapal vela syru...ci???
 fotka
krvaaa  1. 11. 2010 22:10
BOŽE, vždy keď si toto prečítam sa rehocem jak teľa
 fotka
krvaaa  4. 11. 2010 18:31


písala @omeleta cez môj nick
Napíš svoj komentár