Plné pery dokážu byť nebezpečnou zbraňou, keď ich raz ochutnáš. Niektorí sa vzdajú hrdosti len, aby sa ich mohli znova dotknúť. Vzdala by som sa tiež? Aj napriek pokroku pri liečbe mojej závislosti je stále zložité s istotou odpovedať.


V modrých hĺbkach je jednoduché sa stratiť. Blúdime dobrovoľne a ak máme dostatočné šťastie, niekedy objavíme celkom nové galaxie. Krásy života ukryté v jamke na pravom líci.

Zrýchlený tep môže signalizovať množstvo emócií. Strach, vášeň, túžbu, radosť, ... Vo všeobecnosti je to faktor, ktorý nás prezradí za akýchkoľvek okolností.

Prepojenie je nádherná vec. Mám pocit akoby sme tancovali valčík naprieč už skorej spomínanými galaxiami. Tanečník si naozaj skvelý.

Vyvíjaš sa. Je to krásny pohľad, ako sa postupne dostáva na povrch všetok skrývaný potenciál a môže konečne zažiariť.

Som vytrvalosť a zbieram ovocie našej spoločnej snahy. Sladké, šťavnaté, napĺňajúce moje vnútro.

Počas spoločného dobrodružstva trvajúceho dosť dlho na to, aby pominulo počiatočné pobláznenie a my sme začali lásku vnímať reálnejšie, niekedy zabúdam byť do teba blázon...

Keď však píšem tieto riadky inšpirované tebou, môj najdrahší priateľ a upieram pohľad na ruže, ktoré si mi venoval len tak, lebo si ma chcel potešiť, asi som naozaj blázon.

Ruže pre Ružu. Vraj budú v tých najlepších rukách. Nielen bordové, ale aj ružové a ruže akejkoľvek farby sú krásne. A dôvody, pre ktoré sú venované, zaujímavé. Smejme sa a naďalej tancujme valčík porozumenia naprieč galaxiami s reálnym pohľadom na svet a ružami vo váze.

 Vyznanie
Komentuj
 fotka
antifunebracka  25. 11. 2018 18:00
Je super byť zaľúbená, však?
 fotka
krpcek347  30. 11. 2018 14:44
Napíš svoj komentár