No mnaa asiqq porazí..

Po asi týýždni totálnej smoly a neúspechov, zlej nálady,skazených plánov,pochmúrnych myšlienok a weelkeho sklamania tu dneska sedím s celkom vyrovnaným postojom k životu, vskutku dobrou náladou,veľkou chuťou na wečernú cigareetku ( to ochvílku aj napravím) a pocitom že na tom swete asiq fakt nie je až taq zle...

Wšetko to začalo asi tým ako sa mi začal rúcať pre mne celkom ideálny vzťah.spolu s tým prišla aj moja depresia ktorá mi dovtedy pripadala velmi banálna a to ohladne toho že už skoro mesiac som bola ako čerstvý absolvent strednej školy nezamestnaná..To teda najviac škrelo našich ale mnee to až tak vrásky nerobilo..teda načas..

Po uwedomení a prebudení sa z ružového zaláskovaného sna som zistila že swet a život nie je len o tom pobehovať po vonku a hrať sa na velku lásku... (teda to som wedela aj pred tým ale taq ružové okuliare robia svoje)
noo proste vytriezvela som a prišla na mna uzkosť že vlastne zo mna nič nie..už som sa necítila dobre ani doma ani von ma nebavilo chodiť proste nechuť k životu ako takému..

A neviem dneska sa vo mne niečo zlomilo..asiq to bude aj tým že som ppocítila že mám pár fakt skwelých priateľov a aj to že som si uvedomila že týmto nič nedosiahhnem..

Kašlať na frajera ked si nevie vážiť to že ho má niekto rrád, žeby mu wedel obeetovať aj posledné..že by pri nom stál aj keby sa dialo čokolvek.kedže mu je to jedno jeho chyba..nie je prredsa jediný na swete..a werím že su fakt taký komu na takýchto weciach asponn trošku záleží..hnevá ma len to že wela času som to nevedela pochopiť a trápila som sa predsa len zbytočne.nemalo to cenu..ale vlastne aj ano..posilnilo ma to a teraz viem že to fakt nie je lahké...nie je ľahké žiť..život nie je len o pekných weciach..to vweru nie...

Taq sa aspon o ten pekný život pokúsim...

 Blog
Komentuj
 fotka
ritchie  12. 11. 2007 20:34
to bolo hezkee uznavam istu komplikovanost to v sebe jednoznacne ma
Napíš svoj komentár