Kokkooozz, piatok wečer a ja kvasíím dooma a čumíím do pc...za normálnych okolnostíí by som už lietala niekde po woonku, , hrala slowensku hadzanu aleeboo lleen taak nieččoo wymýýšlalaa..za normáálnych okolnostíí...ale tieee zraazuu zo dna na den niesuu (
Teedaa niesu normáálnee..nechcemm vyplakáávať, ja viemm, že to čoo sa staalo mne nie je nič moc w porovnaní z inými ludmi, jee weela owelaa hooršiicch wecí, , ale proste nevládzem sa prekuusnuťť cezz , , mooje oohromnéé šťaastiee".

Ceelýý tennto rok ssomm chvalaboohu úúspešnee bojovaala z chorobou..tzv.Hodgkinov syndroom(tedaa rakovina lymfatickýchh uzlín)..mnooožstvo chemoterapiíí, oožaroovaniee, mesiacee w nemoocniciachh, prostee wšetko čo k tomu pattrí..faakt by soom too nikomuu nežeelalaaa..aani sii newiete predstawiiť akáá soom bola radaa ked soom bolaa teraaz v oktobryy na poslednom ožiary...jeee žee wšetkkoo v pohoodee..tooľkáá radoosť konntrolaa až o mesiacc...

wčeraa som bolaaa naa konntrolee radšejj soom tam anii nemala choodiťťť..po mesiaci radostii, spokojjnosti žeeto je za mnou soom saa tešiilaa akoo dobehnem wšetko zameškanéé, ako sa nasppať zaradíím doo noormálnehoo života bezz doktoroov aa zrraazuu buum...žžee onoo sa váám too asii vráátilo..tedaa asii určitee... prwýý pociit na odpadnutiee...aa pak už doktorka len rozpráávala a rozpráávalaa aa ja som uužž nepočuullla skoroo niič, --až na slováá- , , znova bude treba chemooterapiu, pojdeš na transplantaciu, , buddeš musieť byťť hospitalizovanaaa"

Tak too maa dostaloo..bboožžee prečooo zase? ? ? nikomuu neprajemm byť chorýý..najradšej by soom bola keby choroby ani neexistovaaaliii..naačo? ?
Takk radqšeej sedíím dooma a chceem saa stohoo nejjjakooo dostaťť, leboo viem žee už too nezmeníím, , lenžee jaa sa bojíím, žže už akosiq nemáám siluu absolvovať too wšetko odznoova..jjaa necháápeem prečoo..prečoo sa mi toto dejeee..museela som byyť peknee zlaa a toto jee asi prííuučkaa, alee na mna uuž mooc welkáá a krutá..
Newadíí, čoo uuž musííím sa íísť zasee wyrewať, lebo už nevidíím na klawesniicu..moožnoo mi to pomôžžeee...aj ked len nachvíílku..kýýým sii zase neuvedomýým čoo sa deje (
preettoo faakt buudte radii ked stee zdrawuučký, jaa by soom za to momentáállne dala hocičoo...
Užž nechh to je wšeetkoo za mnouu a máám pokoj..moožnoo ajj tenn nawekyy...

 Je to možné?
Komentuj
 fotka
antifunebracka  9. 12. 2011 19:03
wow ´(nikdy som nevidel vacsi rozdiel medzi formou a obsahom... STRASNE ma mrzi, co sa ti stalo. fakt sila. vdaka yahvemu za moj zivot. strasne silno ti drzim palce, aby si sa z toho dostala!
Napíš svoj komentár