Neviem či to prežívvam len ja alebo aj niekto iný, ale myslím,že na mna dolahla pochmúrnosť tohto obdobia...

Myslím že v poslednej dobe mám depresie a dokáže ma rozhádzať aj sebemenšia malichernosť..a staw bezmocnosti, úzkosti, opustenosti, (proste dalo byy sa menovať ešte dlho) je tu...

A aby toho nebolo málo tak ku wšetkému sa ešte musí pridať aj osoba ktorá sa nazýva že ,,priateľ".. (Myslím že ten pojem by sa mu mal v najbližšej dobe vyswetliť,lebo sa mi zdá že nechápe jeho význam)

Ani neviem ako sa to všetko začalo..teda vlastne viem ale teraz neviem čo presne sa malo začať...Či tie moje zlé nálady alebo čo.. Ale viem prečo sa začali....



Ako čerstvá absolventka strednej školy ( ako nás to nazývajú) mám v poslednej dobe na práci len vyberanie vhodného povolania...i ked sa mi moc nechce ale počúvať to doma ma už tiiež nebawí... takže sa snažím..
Lenže na moj podiv to nie je taq welmi lahké ako sa to zdá..teda bolo by keby žijem v lepšie situovanom mestečku a nie v prímestskej ooblasti kde sa chodia muchy otáčať..
wrrr a to vie pekne nahnevať..

Celé toto zo sebou prináša celý ten tlak na mna..( hlavne zo straany mojej mamy) Lenže aj moje malé swedomie nie je s touto situáciou velmi zmierené a preto som v poslednej dobbe dosť mimo..

Ako by to nestačilo tak pán rádoby "frajer" mi weru moc nepomáhaa.vlastne v poslednej dobe mám pocit že na mna z výšky kašle..začiatky boli ako vždycky samozrejme fajnové..postupom času to ale peknekrásne otupelo..a to rýchlejšie ako somm čakalaa..kedysi nevydržal den bez toho aby sme sa videli..a teraz..ked sa vidíme cez veekend taq je dobre..zaklincované to je tým že sa mi už druhý deen neozval a to moju psychiku nakopalo už pekne tvrdo...končím wed ja som si uvedomila že sa nviem sustrediť už skoro na nič.stále som myšlienkami niekde mimo a ked sa aj uvedomím taq mi príde taq divne zle od žalúdka..fuujj neznášam tentoo pocit..vlastne neznášam tuto časť mojho života..

túúto šedivú, zatrpknutú, ubolenú, zmatenú,rozhádanu a táák bolavu etapu mojho života ktorá sa tááák velmi vlečie..už nech to je za mnou..

Nech sa mi všetko vyjasní a ja mám svätý pokoj...BODAJ BY TO UŽ BOLO...

 Blog
Komentuj
 fotka
filo99  9. 10. 2007 19:28
mila komplikovana... nielen Tebe sa stáva že si v tomto období dá sa povedať "mimo" každý teraz sú aj najväčšie problémy vo vzťahoch a podobne. touto " chorobou" teraz trpí strasne veľa ľudí a hlavne školáci kôli škole tak nech Ťa to rýchlo prejde samozrejme nie tak ako psa kamión ale v pohode zatím a veľa šťastia
Napíš svoj komentár