dnes som bola v zvieracom utulku u nas v presove..a poviem vam ludia su fat SVINE..ako si niekto moze kupit psika alebo macku a o niekolko dni ju vyhodit na ulicu..alebo ako moze niekto utopit stenata??? kto take nieco okaze urobit??
no povedzte je to normalne...maju tam take pripady psov co ich majitelia tyrali..kopali do nich a teraz maju tie zvierata z ludi strach...
preto by som chela kazdemu odkazat aby niekedy idiel do utulku a uvedomil si ako ublizujeme zvieratam..a uz ked tam budete mozte si vybrat psika a ist s nim na prechadzku...dnes som bola na prechadzke s dvoma..a vooobec to nelutujem a pojdem tam aj zajtra pretoze tieto zvierata si zasluzia nasu pozornost..
co si o tom myslite VY?

 Blog
Komentuj
 fotka
endre-silentname  11. 7. 2007 20:05
Je to strašné sa vôbec dívať niekedy na správy. chalani zapálili mačku alebo jej dali do zadku petardu aby ju roztrhlo. Je mi z toho zle ale ľudia sú aj takí. Sere ma to ale bohužiaľ my s tým aby takí ľudia neboli nič nespravíme.



Bohužiaľ práve takíto ľudia sa často stávajú vrahmi lebo ak dokážu ublížiť zvieraťu tak im v budúcnosti nebude robiť problém ani ublížiť človeku.



Takto to vidím
 fotka
killmyself  11. 7. 2007 20:15
Je mi luto takich zvierat a takimito ludmi opovrhujem. Ludia si myslia ze su "nadradene tvory" a mozu ib preto ublizovat? Zvierata tu boli davno pred nami tak by sme sa k nim mali spravat s uctou.

Moj sused mi zastrelil macky. Kazdy rok sa moje macky zahadne stracali, bola som mala takze som tomu nechapala. Ale teraz som nato prisla. Asi 10 maciek "odyslo" jho rukou.
 fotka
kleo  11. 7. 2007 20:20
no hej..aj mne ten pan co tam bol povedal ze strasne vela takych prpadov mali ze ludia jednoducho chcu ,,odstranit" tie zvierata..a je im jedno ako to urobia je to strasnee
 fotka
matias1  11. 7. 2007 20:31
JJ...je to hrozne a dufam ze to raz vrahovia zvierat pochopia....keby som byval blizko romov tak by som si zobral pusku a odstreloval lebo ked nemozu romom nic dokazat tak aspon by som chranil moje zviera vlastnorucne a ziadne jedlo by zneho nebolo,dufam ze niekto konkretny sa zamisli???
 fotka
xiuhteotl  12. 7. 2007 10:17
ludia su aki su ... su rozny ale zodpovednost aj tak nesu ich rodicia a okolie .. ked sa o nich nikto nestara potom z nich aj vyrasta kadeco..
 fotka
matrixicek99  12. 7. 2007 14:08
ja som svojho malickeho havka musela vlastnorucne zabit Uz su to 2 roky a stale preto placem
Napíš svoj komentár