Prajem dobry den mili citatelia, v tomto pribehu vam vyrospravam co sa stane ak nespravne skonbinujete tri rozličné látky zo stimulujúcimi účinkami na mozog.

Bol to pekný majový den, sedim si na balkone, pijem si kavicku a fajčím cigaretku ked vtom my zrazu zazvoní telefon a ozve sa hlas kamaráta ktorého som nevidel už strašne dávno.
Prenho tipickým pozdravom sa ozve "sermus chlape" ..po asi troj minutovom hovore som sa dal presvedčit aj ked sa my v tej chvili nechcelo že skočime na party do ineho nemenovaného mesta.
Hovorim si no dobre budem chlastat a dobre sa zabavim, zo začiatku to tak aj šlo kúpili sme dve flaše teqili a začali sme pit už vo vlaku.
Po vypiti jednej flaše sme už boli v nálade a ani sme sa nenazdali a boli sme tu. Vystúpili sme a tam na naš uz cakali znami mojho kamosa.
Samozrejme mali aj oni flaše, nasledovalo dalšie kolo chlastania.
Ked už padla aj druhá flaska ktoru som vypil skoro celú sám tak to už bol konec začal som cítit že som poradne pod parou.
Aby toho nebolo dost kamarát vybral pekné géčko grassu a tak som sa poriadne zhulil, no bola to sradna.
Pät minút po poslednom sluku som sa už nevedel ovládať ani neviem ako a boli sme na párty.
Už zdialky som počul dobrú hudbu, bola sradna setko islo v pohode aj ked som nevedel chodit, no ale teraz pride to najlepšie. Pred klubom my kamos hovory aby som si otvoril dlan, ja ze coo očo mu ide a on my donej nasipal asi 20 lisohláviek (hríb z halucinogennimi učinkami).
Dpč si hovorim ale kašlal som na to a zhltol som ich.
Po pol hodine začali silné halucinácie spolu z alkoholom a marihuanou som sa citil jako keby som bol v neakej rozprávke.
Každeho som vnimal ako keby bol kreslenou figurkou v mojom vymislenom filme. Necitil som absolútne nic bol som lahký ako pierko, behal som po akcii s cigaretou v papuli ako johny deep vo filme strach a hnus v las vegas pozrite si urcite.
Znikým som sa nevedel rozpravat vnimal som ich slová ale nepochopil som že čo my chcú povedat.
Take dve hodinky to bolo celkom v pohode celi ten moj stav ale potom sa to skonplitkovalo, zacal som sa namotávat na svetlá a isiel som priamo medzi ludi (bola to drum and bassová party) začal som sa pretláčať medzi ludi.
Z nicoho nic ma niekto sotil spät pri stenu, ani neviem preco asi som vyzeral prevreto ked som sa namotaval na svetelné efekty no neviem.
A vtej chvili som sa zacal namotávat na nieco uplne iné zacal som vysetrovat ze kto ma sotil.
Bola to silná namotávka sem tam som mal takuuu haluz, flash a tak ze som sa nevedel pohnut iba som sledoval ludi, jako tancovali som si myslel že niekam bezia zacal som rozmyslat ze kam a tak..hehe bola to silná kava, Ked som sa konecne uvedomil začal som hladat kamaratov, nikde som ich nevedel najst bol to velky klub, asi hodinu som behal sem a tam az som zacal mat paranoje chcel som si nachvilu oddichnut ale sade kade som isiel ma niekto oslovil ja som mu proste nerozumel pocul som ich ale nechapal som ocom my hovoria a vtedy sa namna zacali zvlásne pozerat.
Asi kvôli tomu ze v tom meste kde sme boli drogi velmi nepoznali a vsetci boli skôr opity max. grass.
Tak som sa schitil a visiel som von ze si nachvilu niekde sadnem to bola osudna chyba tolko som kracal ze som sa dostal az niekde na koniec mesta to ani nehovorim ze celim mestom ma sprevadzali huste halucinacie.
Stratil som sa. Bol som asi pri neakom poli, nevedel som ze co mam robit tak som skusal volat kamosovy samozrejme ze nezdvihal a mne sa vybil telefon.
Uz ani neviem ako som sa rozhodol ist dalej zas som slapal niekam dpč.
Az som sa dostal na jednu benzinku kde som si kupil cigarety a nieco na pitie aj tam na mna pozerali jako na debila tak som vypadol.
Isel som von a lahol som si niekde pri benzinku, zapalil som a chcel som zaspat, asi som aj zaspal no ale tie sny ktore som mal to bol koniec.
Takto som tam lezal az do svitania potom uz prichadzali prve auta.
Vstal som uz som bol celkom pri zmysloch tak som skusal zapnut telefon samozrejme som mal asi 30 nepriatych hovorov od kamosov tak som im zavolal nastastie zdvihli, povedali my ze sú vneakom hoteli.
Vydel som taxik tak som donho nasadol a isiel za nimi..
Vsetko skoncilo dobre, som velmi rád a nabudúce si rozmyslím či budem konbinovat psichotropné latky na party, ale inak hribiky su fajn ale niekde v prirode ...



a to je konec

dakujem ze ste si precitali moj clanok
pisal som to dost neskoro takze sory za gramaticke chyby diiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik caaaaaaaaaaaaaavvvvvvvvvvvvvvvvvvvv..........

 Blog
Komentuj
 fotka
skaler  29. 5. 2009 06:22
Hh nice blog.Mne osobne hubicky moc nesmakuju, ale kvoli takej haluzy by som si este dal .
 fotka
merryy  29. 5. 2009 08:47
fajn blok.. no nič.. ale niektoré stavy sú fakt, že na piču
 fotka
lululi  29. 5. 2009 09:29
ďakujem za úprimnosť. To si cením !
 fotka
weeninka  29. 5. 2009 13:25
no,tedaa....to si mal teda vylet..
 fotka
johny264  30. 5. 2009 16:43
neprijemne stratit sa v cudzom meste ešte taky dojeba*ny ... a ake boli tie sny ??
Napíš svoj komentár