Už prešla nejaká chvíľa odvtedy, čo ho zobudil pocit jej ne-prítomnosti. Bláznivý zvyk a nie príliš dobrý nápad... Zvykať si na to, že spí v jeho posteli, že podvedome aj počas spánku vníma jej pokojný dych, jej teplo, jej vôňu. Kedy to dovolil?

Odkedy sa zobudil sledoval jej siluetu črtajúcu sa za sklom balkónových dverí. Ešte stále ju neomrzelo brať mu jeho mikiny. Stále, aj napriek tomu, že o ten pocit vôbec nestál, čímsi ho priťahovala.

Vstal z postele, otvoril balkónové dvere, ruky jej ovinul okolo pása a jemne ju stisol. Ani jeden záchvev. Ticho. Tvár jej zaboril do ešte mokrých vlasov. Vôňa jej vlasov, ktorú poznal až príliš dobre zmiešaná s vôňou čiernej kávy a cigaretovým dymom.

...

Cítila jeho pohľad na svojom tele. Bolo to priam elektrizujúce, to neustále prepojenie medzi nimi, o ktoré už ani jeden z nich nestál. Príliš vysoké napätie, aby ho len tak prestrihli.

Len s vypätím síl sa zvládla neotočiť. Nechcela, aby sa ich pohľady stretli. A keď ju objal, zalial ju chlad sálajúci z jej vlastného vnútra. Najradšej by sa v tej chvíli odtiahla, akoby ju jeho dotyky boleli fyzicky.

Čas nerieši, nelieči, nehojí rany. Len zväčšuje priepasť a otupuje zmysly. Zostáva len ten pocit - dychberúci, hrdlozvierajúci pocit a nič viac. Bola to naivná predstava... Myslieť si, že bolesť je choroba, po ktorej prekonaní získaš imunitu...

Bolí to.

...

 Záchod
Komentuj
 fotka
kosmik  13. 8. 2014 19:55
neskutocne to boli ...
 fotka
antifunebracka  14. 8. 2014 21:57
v pondelok!
Napíš svoj komentár