Ale predsa.
Predsa potrebujem niečo napísať.
Veiem že je toho všade veľa- každý totiž potrebuje vyjadriť svoje pocity, tak ako ja.

Mám zvláštny pocit- pocit prázdna. Od toho dna sa nebojím nazývať september čiernym septemberom. Najprv dvojičky. Teraz po desiatich rokoch toto. Snažím sa predstaviť si, aké by to bolo, keby sa to nestalo. Keby som nemusela všade vidieť tie správy, titulky, keby som o tom vôbec nevedela, a neprešla od štádia ,,to nemôže byť pravda" k akceptovaniu reality, ktorá sa mi zdá stále nereálna. V našom podvedomí by to ešte nebolo ...

Na našom svete sa občas objavia osobnosti ktoré rýchlo zmiznú.
Ja osobne som sa stala fanúšikom alebo som bola fanúšikom už za ich života viacerých z nich.

Skúsim vám ich predstaviť.
Začnem najprv chronologicky podla času úmrtia týchto osôb:


1,Aaliyah - americká rnb speváčka. Prišla som k nej náhodou. V počítači brata som našla v sekcií hudba jej cdcko I care for U, ktoré tam mal náhodou od niekoho skopírované. Prvá pesnička, ktorú som od nej počula ,,Try again" ma očarila svojím názvom, textom, speváčkinim hlasom. Skúšaj to znova, znova a znova. Ak neuspeješ, zhod to z pliec a skus to znova. Po počutí dalších piesní sa stala mojou oblúbenou speváčkou. Až neskôr som videla aj jej tvár a bola a je ešte stále mojím idolom . Bohužial tiež zahynula velmi mladá pri leteckom nešťastí. Ešte skôr ako som ja tušila že existuje.

2, Tose Proesky- macedónsky spevák, ktorého nazývajú Kráľom balkánu. Spoznala som ho prostredníctvom obvinení , že slovenská pesnička Horehronie je odkopírovaná od jeho pesničky Oj devojce -
Screenshot
-krásna pieseň. Takto som pred nedávnom spoznala Tošeho. Velký talent, krásneho človeka a dobrého človeka. Bohužial som neskôr náhodou zistila, že zomrel pri autohavári.


3, Heath Ledger- môj najoblúbenejší herec. Ako malú mi dal nádej, že aj chalani môžu byť fajn. V čase mojich 15 rokov som s ním plakala pri sledovaní filmu Monsters ball, kde svoju úlohu zahral úplne brilantne. Myslím, že to bol najtalentovanejší herec súčasnosti.


4, Michael Jackson- správa o jeho smrti bola nečakaná . V živote dal tomuto svetu veľa, a mne osobne tiež. Okrem iného ma nepriamo naučil, že človek nesmie veriť všetkému, čo sa vraví v médiach, aj vďaka nemu viem,že človek musí pravdu vždy hladať. A mince majú vždy dve strany.

5, Paľko Demitra

Týto ľudia mali spoločné to, že boli výnimoční. Okrem svojho talentu, ktorý bol bravúrny a majstrovský, boli aj po ľudskej stránke vzormi pre ostatných.

...

R.I.P.

 Blog
Komentuj
 fotka
bymyself  10. 9. 2011 23:08
try again som si proste musela pustit ..aj po rokoch stale uzasna vec, dik za pripomenutie

smutne, ale zivot taky niekedy je
 fotka
keylie  11. 9. 2011 20:02
som rada ze moj blog aspon takto niekomu pripomenul staru pesnicku
Napíš svoj komentár