Kansaský podfuk nie je žiadna lotéria, žiadne naivné predstavy o tom ako sa človek zachová. Predstavy sú vašou zbraňou a lipnutie na realite je prostriedkom ako svoje zbrane využiť. Nie nie... Nemôžete len ukázať prstom na pravo a ísť na ľavo. Nie je to len o sústredení pozornosti na jednu vec kým vy konáte inú.
Hore, dole, vpravo, vľavo, vpredu a vzadu. Miesta kam sa vydať v priestore sú dosť obmedzené, narozdiel od tých, ktoré existujú v ľudskej mysli. Vašou úlohou je čo najviac strán povymieňať, čo najviac príležitostí z nich využiť a pritom stále navodzovať pocit, že dotyčný má všetko pevne v rukách.
Upozorňujem vás však, pomsta nie je spravodlivosť. Je to zapredanie svojej duše len aby človek, ktorý vás o všetko obral, prešiel tým istým ako vy. Zobral vám človeka? Vezmite mu všetkých na ktorých mu záleží. Zobral vám šťastie? Nastolte v jeho živote peklo. Pripravil vás o možnosť, žiť svoj život? Vezmite mu možnosť, žiť ten jeho.
Nie po pomste nebudete mať sladký pocit uspokojenia, ale verte mi už počas jej realizácie sa budete cítiť dobre. Ak ste v živote nič poriadne nedosiahli, tak toto bude vrcholom vášho bytia.

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár