Je na vás čo si pomyslite o človeku, ktorý vám ide rozprávať o Kansaskom podfuku. Môže to byť len veľký nadšenec do filmov, ale ak to nie je tým, verte, že aj toto rozprávanie je tiež jej súčasťou.
Keď už sa mstíte dostali ste zrejme rany a vy musíte zvážiť či ich bolo dostatok na to aby ste si uvedomili ich postupnosť.
V boji spoznáte súpera najlepšie a keď si myslí, že už je víťazom, na stole sú položené všetky jeho karty. Netreba však odchádzať predčasne. Občas sa po vyložení kariet hra len rozbieha a vy teraz ste vy tým, kto je na ťahu.

Zmapovať si oblasti, kde sa to bude všetko odohrávať, zistiť si slabiny, ale aj silné miesta... Je veľa drobností, ktoré treba spraviť. Množstvo z nich však už po svojom urobila prehra sama.

Všetci sa musia pozerať doprava kým vy pôjdete vľavo... Znie to jednoducho a to, čo som vám doteraz rozprával musí znieť pri tejto definícii Kansaského podfuku dosť scestne. Lenže jej podstata leží niekde úplne inde, v množstve mravenčej práce, aby vás nikto nezahliadol, kým mu budete chcieť prekĺznuť poza chrbát.

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár