načo mať veľa kamarátov? je lepšie mať menej ale pravých... Veď normálny človek sa každých 5 dní neuráža pre blbosti typu: ráno si ma nepozdravila.. Ale to je prípad mojej údajnej "kamošky". už mi leze hore krkom, ako som tá najhoršia a že Ja klamem, že Ja to vždy začnem, že Ja som tá najväčšia k**** (prípadne ma počastuje aj inými nadávkami)...

Ešte predtým mi to bolo jedno, a urobila som hocičo, aby som jj dokázala, že ju mám fakt rada. Ale teraz pohár trpezlivosti pretiekol. Ja si nebudem nechať nadávať... Viem svoju pravdu, a tú vie aj väčšina ľudí. Tak načo sa trápiť zakomplexovanou chuderou? Je to pravda, aj keď ma to neskutočne hnevá... Tie poznámky na moju adresu! ! !

A nielen na moju. Na každého, kto nevenuje všetok svoj čas do nej. A ešte k tomu, vymazáva si moje komentáre a vymzala si ma z kamarátov, Och, aké úbohé.... Čo mám robiť? Čo by ste robili vy?

 Vyznanie
Komentuj
 fotka
snehovavlocka  8. 5. 2009 16:21
to nebola kamaratka...:p
 fotka
diduska125  8. 5. 2009 16:26
Naozaj to nie je kamaratka... Urob to iste.. Ale ak ti bude chybat..Tak to prezijes aj bez nej..Ale budes mat lepsi zivot ked ti nebude nikto nadavat... Inak by ti dalej nicila sebavedomie... Alebo ju ignoruj uplne.. Potom sa MOZNO spameta.. Prajem vela stastiaa!!
Napíš svoj komentár