Keďže vo mne momentálne bojuje nálada vzbury a pokoja, nedá mi to nenapísať o momentálnom "stave" nežnejšieho pohlavia.

Už si pár rokov všímam, že ako sa dievčatá v roznom veku obliekajú a správajú. Nieže by som bola nejakým módnym policajtom, ale dosť sa z toho dá vyčítať a možno trošku aj určiť aj charakter človeka. Jediné, na čo som ešte neprišla a čo nie je jednoznačne charakteristické pre všetky skupiny, je cieľ.

Azda pre mňa najzaujímavejšou skupinou sú tzv. "pipky". Jak keby sa silou mocou snažili na seba upútať pozornosť a na tele rozne nápisy - hneď na čele "som kurva", nad pupkom "každému dám" a na zadku "open furt". Ja osobne mám z nich úplne ten pocit. Look a la štetka, občas už im akoby len bič chýbal z ruky a hajde do ulíc.

Výzorovo tieto "mačičky" asi opisovať netreba, asi ich spozná každý už aj len z jediného pohľadu.
Správanie však je o to zaujímavejšie. Niektoré dosť mňaukajú, komentujú všetko a každého - kto ako vyzerá a čo má na sebe. Výstredne hýbu zadkom. No a pri každej príležitosti sa pozerajú do zrkadla a maľujú sa a upravujú. Fain, baba sa má o seba starať - každý človek sa má o seba starať, ale s mierou. A nie v každom výklade pozerať, či má vlasy v poriadku, či lesk na pery dostatočne vidno. Nie každú minútu.

Mám pocit, že také dievčatá sa nedokážu uvoľniť, totižto stále len to sledujú, že či sú vždy tip - top. A nemožu si dovoliť čo i len sekundu venovať iným.
Dokonca mám pocit, že sa ani z chuti nevedia zasmiať, lebo čo keď sa im rozotrie šmink.

Nie je mi však jasné, že o čo im ide. Pretože ak sa s nimi človek rozpráva, akoby im glória svietila nad hlavou a štetkovský look upadá do pozadia.

Mužom sa ani nečudujem, že ženy považujú za kurvy a majú o nich takú mienku, akú majú. Veď v spoločnosti sa vyskytuje najviac žien tohto "druhu" a sú samozrejme najviac všímané.

 Záchod
Komentuj
 fotka
gothicpoethic  28. 6. 2009 09:02
Ja som tieto dievčatá prestala riešiť už pred časom. Predsa- proti gustu žiadny dišputát
 fotka
viso2  28. 6. 2009 11:21
no oky ale podla mna by sa nemalo kategorizovat takto ze kazda je taka..
 fotka
teny555  28. 6. 2009 12:31
no , ale takéto niesu všetky, zzas si myslím že je aj dobre ak o seba dbajú, ale samozrejme s mierou, no.....



a že na čele som kurva..... ..........poznám také
 fotka
husky  28. 6. 2009 15:16
pekne vystihnute
 fotka
elwinko  29. 6. 2009 12:19
Ešte že si chlapi môžu vyberať
Napíš svoj komentár