Toto dievča je vysoké s pomerne dobrou postavou. Má blonďavé vlasy približne po plecia. Má hnedo-zelené oči, pekné pery a mierne kryvé zuby, ktoré jej aj tak nekazia výzor. Má veselú povahu a je dosť tvrdohlavá. Vždy si ide za svojím cieľom. Snaží sa pomáhať ľuďom, ktorí potrebujú pomoc, čiže je nápomocná. - Tak toto o mne napísala Bianka, moja kamarátka a aj spolusediaca také 2 v 1 . Asi takto ma vnímajú moji kamaráti.

A takto sa vnímam ja :

Svoju osobnosť by som najskôr začala opisovať výzorovo. Na vrchu svojej vysokej postavy nosím hlavu zdobenú dlhšími než krátkymi vlasmy, svetlo hnedej či plavej farby (nie blond!), česanými ako kedy, podľa nálady. Mám hnedé oči, alebo zelené, záleží od toho, že kedy si ich pozerám. Pod mojim špicatým nosom sa črtajú úzke pery zdobené mimoriadne riedkymi zubami aj mliečneho charakteru (viď foto v albume). Na hlave mám ešte pár uší z tenkého materiálu. Mám dve zdravé ruky a nohy, ktoré využívam vždy, keď sa potrebujem niekam dopraviť. Na jednej nohe mám však čiastočne zrastené dva prsty, ktoré mi bránia v tom, aby som si dala také prstové ponožke. Vyzerá to skôr tak, akoby som mala blany ako kačka.
Toto by boli všetky moje telesné vady.

Moja osobnosť sa však neskladá len z výzoru, ale ešte z niečoho dôležitejšieho a to charakteru. V prvom rade, čo na mne nikto určite neprehľadne je to, že som ukecaná a výbušná. Rozprávam rada a najradšej ak je o čom. Okrem toho čo mám ešte veľmi rada je smiech. Život bez smiechu si neviem ani predstaviť. Taktiež mám veľmi v obľube spravodlivosť a ľudí, čo nie sú proti nej. V celku mám rada aj školu, lebo život bez nej by bol nudný. Čo však mám najradšej a má prenosť pred všetkým sú rodina a kamaráti. Myslím, že som aj celkom priateľská. Mám však aj vlastnosti o ktorých hovorím trošku menej rada. som napríklad zábudlivá, ale asi iba na niektoré veci. Niekedy hovorím skôr ako si to premyslím a tak vyslovím veci, ktoré by som možno po prevážení nepovedala.

Napriek všetkým svojim vlastnostiam a vadám si však myslím, že to so mnou nie je až tak zlé.

A ešte mi niekto navrhol, že nech názov to má NAJVACSIA SVINA NA SVETE
Tak máš ho mať

 Úvaha
Komentuj
 fotka
piccolo  24. 11. 2008 23:08
Po prve by som chcel upozortnit na to, ze nazov je moj ukradla si ho , no jo, sak ty si to odrobis hehe ale tak from my point of view si uplne pohodova baba, ktora ma dobry zmysel pre humor a to je velmi dolezite
 fotka
husky  4. 12. 2008 11:46
mne len nejde do hlavy, ze preco clanok o tebe a nadpis...sak to nesuvisi vobec uplne
Napíš svoj komentár