Dnes ráno, keď som vyliezala z vane, ma napadla príhoda z Veľkej noci. Neviem či to bolo spôsobené tým, že voda v ktorej som sa ráno bola taká ľadová ako aj na Veľkú noc, alebo je to len pusto tým, že sa zasa blížia ďalšie sviatky...Ale raz na Veľkú noc sa mi stalo to, že som doplatila nato, že som nebola doma. Totižto nerada bývam doma v osudný pondelok, keď každý behá lacnými voňavkami a strieka s nimi o dušu. Vtedy ja sa stále niekam vyparím a nejak večer prídem domov.

Tuším to bolo naozaj na poslednú Veľkú noc, keď som strašne pochodila. Vonku bolo ešte zimšie a o to to bolo horšie. Večer som prišla domov a kamarátka mi volala, že mám isť dole. Teda obliekla som sa a šla pred dom. Ako som vyložila no z vchodu a uvidela tam vedľa nej ešte Ondreja a Peťa, vedela som, že bude zle. Otočiť sa a vybehnúť hore však už bolo neskoro. Nestihla som sa ešte ani pozdraviť a oni ma chytili a začali šibať po zadku. Keď si na to spomeniem, zadok ma ešte aj teraz bolí. Bola to fakt strašná bolesť, kričala som jak o dušu. Nejak nepomáhalo, chalanov zjavne baví šibať

Po ukončení drastických veľkonočných zvykov som sa tešila, že aspoň voda sa mi neušla, to som však ešte vôbec netušila, že čo ma čaká.
Ondrej mi strašne chcel ukázať psa, vraj dostal malého psíka a že sa mám ísť na neho pozrieť. Ešte spamätávajúc sa z rán na zadok sme sa vybrali k nim. Otvoril dvere a oni dvaja ma z ničoho nič zdvihli a svetelnou rýchlosťou šupli do vane, pustili na mňa ľadovú vodu a asi pár dlhých minút sprchovali.

Už sa pamätám len na toľko, že mama sa hrozne čudovala, keď som prišla domov v chlapčenských veciach a s taškou mokrých handier

 Skutočný príbeh
Komentuj
 fotka
husky  24. 1. 2009 17:52
co ti poviem...preto nemam rad zvyky taketo...a neoslavujem Vianoce, Velku Noc a podobne guce...
 fotka
benzin  6. 2. 2009 21:32
náhodou ja mám veľkú noc rád
Napíš svoj komentár