Život z pohľadu štvrtáčky:
Zhon pred stužkovou

Štvrtý ročník je pre mňa zatiaľ dosť brutálny. So stužkovou je veľmi veľa príprav od pohárov, stužiek až po výber kvetov a výzdoby. Treba sa fotiť na oznamka, vymýšľať scénky a veľa iných vecí a popritom všetkom sa naučiť 20 strán opakovania na slovenčinu, naučiť sa fyziku z ktorej som úplne vedľa a ďalších 20 strán na seminár a popritom si ešte aj pozrieť na nete alebo v knihách (ak dáke doma sú) o čom to tá profesorka hovorila, že by sme mali vedieť.
Okrem tých vecí, ktorými sa zaoberajú všetci je tu ešte problém s výberom šiat (ak už náhodou nejaké nevlastníte a máte to v suchu), prípadne obleku a doplnkov. Najlepšie by bolo aby to spolu všetko ladilo, a tak sa zháňajú zlaté sandáliky, fialovú kravatu pre partnera (aj toho treba zohnať alebo partnerku, záleží od vkusu) a množstvo iných veľmi potrebných drobností a tých správnych farbách. Vôbec nám niekedy nezáleží, že strávime celé popoludnie hľadaním toho správneho odtieňa a tvaru kabelky, našich vysnených topánok, či náhrdelníka.
Stop! Toto je cesta k šialenstvu a zatiaľ nemám ešte žiadneho známeho, ktorý by bol psychiatrom. Treba si oddýchnuť a vypnúť, vykašľať sa na všetko a len relaxovať. Čo na tom záleží, že kabelka bude o pol odtieňa svetlejšia ako topánky, že nebude veľká torta ale budú malé? Sú to len detaily.

 Blog
Komentuj
 fotka
brokenidea  21. 1. 2009 15:45
GONG,bez teba by ho už dávno nebolo, MY DOBRE VIEME .....mala by si začat vydávat vlastný časopis ,nech vidia ????? všetci...PÍŠ,PÍŠ,PÍŠ!!!!!!!!!!!
 fotka
brokenidea  21. 1. 2009 15:49
JA TEN KONTRA GONG POKRSTÍM,AK MI BUDE TÁ ČEST DOPRIATÁ
Napíš svoj komentár