Ahoj kamarát!
Píšem ti, lebo som počul, že sa v poslednej dobe trápiš. Vraj sa cítiš trochu stratený a celé to dospievanie ide okolo teba. Rozhodol som sa, že sa ti pokúsim uviesť pár príkladov ako spraviť z hnusného pavúka ružového hrocha (mmm, hrošíík). Lebo ako isto vieš, my sme tí, ktorí rozhodujú či je pohár poloplný alebo poloprázdny. A poloprázdny pohár naplnení hruškou je predsa viac ako poloplný naplnení žalúdkovým čajom. Perspektíva as you can see. Táákže:

V prvom rade, ak ti život bude dávať citróny - jeb limonádu - kúp tequilu! Choj na Slavín, na hrad, niekde do parku na lavičku, hocikde, zavolaj priateľov, ktorí ťa majú radi, ktorých máš ty rád, a ktorí majú radi tequillu. Jasné, popros ich nech vezmú solničku od mami z kuchyne a vychutnaj si ten luxusný západ slnka, zahrajte si šarády, schovávačku (alebo gorotky) alebo si len chillnite pri hudbe. Nasyp, lízni, vypi, vysaj. Aaach.

Život je pes, jasné, no taká psíčková na smotanke, bryndzové hafušky, alebo psoté nemusí byť na škodu. Občas to môžu byť polená, čo ti hádže pod nohy. No tak ich pozbieraj! Bude vatra. Špekáčky, klobásky, slaninka, alebo ju môžeš využiť na spálenie všetkého učiva z maturít. Už teraz cítiš ten pocit úľavy, že?

Keď ti v detstve Mikuláš doniesol uhlie, čo si spravil? Rozplakal sa? Nasral sa? Kamarát, pekne uhlík nahrej, zožeň vodnú a uži to. Nádych. Výdych. To že nevieš robiť krúžky nikomu nevadí. Oni len nevedia oceniť, aký krásne nepravidelný dym vieš vyfúknuť.

A že máš vo svojom živote zamračené? Možno stačí len zobrať kamarátku na prechádzku, niekde do bažín, kde bude kopec komárov. Lenže ty si použil repelent. Ona nie. Škodoradosť. Nesmej sa. Trošku.

Chápeš čo chcem povedať? Nie nebude všetko All right až v momente, keď ti useknú ľavú ruku a nohu, ale až v momente, keď odstrániš ľavý pohľad na svet. Až vtedy získaš ten pravý pohľad.

To je dnes všetko kamarát. Teším sa, že sa spolu uvidíme na Uprisingu. Matisyahu a UB40! Jedného dňa, dáme si spolu červené červené víno v Jerusaleme alebo Kingston towne (if you know what I mean

Čamoš kamoš
Tvoj

 Denník
Komentuj
 fotka
mojdedo  21. 5. 2015 22:32
hm kingston... dobre ze vravis, usbecko nesmiem zabudnut zajtra..
 fotka
jurijl643  21. 5. 2015 22:36
Možno to niekomu pomôže,ak však vieš akú má úlohu v tej inscenácii zvanej život.Si scenárista či režisér?Ak nie minú sa tvoje dobre mienené rady účinku.
 fotka
zusss  21. 5. 2015 22:42
"Možno stačí len zobrať kamarátku na prechádzku, niekde do bažín, kde bude kopec komárov. Lenže ty si použil repelent. Ona nie." ešte si mal prizvukovať že zober kamaratku na PRVU spoločnu prechadzku

top ! :letim: mmm gorotkyyy hrošíík
 fotka
zusss  21. 5. 2015 22:48
My sme inak uplne positive vibe warriors tohto portalu som si tak uvedomila
 fotka
antifunebracka  22. 5. 2015 15:51
super blog a to ani nemam rad matisyahuho
 fotka
kark  27. 5. 2015 21:05
@zusss aaale tak ja tu mam iste nagativitky, ale vzdy treba hodit do toho to sluníčko!)
Napíš svoj komentár