Ženy, máme volebné právo, môžeme sa stať policajtkami, vojačkami, byť v politike. Rozdiel medzi mužom a ženou je čoraz menší, blížime sa k rovnosti alebo radšej poviem rovnakosti. Kde to sme ? Toto sme chceli ? Predsa sme len túžili len byť prijaté a milované. Zlý nám však nahovoril, že byť emancipované a nezávislé, to sa dnes nosí. To však nie je pravda. Kanady na ženských nohách, moc v rukách žien, tváriť sa, že sme silné a tvrdé – preč s tým ! Najradšej by som vypátrala toho, kto s tým začal a spýtala sa ho, či mu jedno pohlavie stačí. Lebo ja si myslím, že jedno nie je dosť.
Ženy, ktoré sa tvárite tvrdo a kruto, až príliš dobre vás chápem. Nechcete byť zranené, už príliš veľakrát vám niekto ublížil, tak prečo ukázať svoju pravú tvár , prečo byť citlivé, keď môžeme hrať formu ? Tváriť sa aké sme silné, že nás nikto len tak nezlomí, hádať sa s mužom a dokazovať si svoju pravdu, aj keď žiadnu nemáte. Vyžívať sa v mužskej spoločnosti a robiť všetko pre to, aby sa vám od nich dostalo navonok aspoň troška uznania a pochvaly. Sme príliš vyprahlé po láske a tak sa chytáme každej slamky. Ak to, že zhodím hodnotu ženy mi prinesie pochvalné slová, tak prečo to neurobiť ? V kuse si len niečo dokazovať, už sme ako muži. Vravíme si nemám na to a spravím to, len preto, aby som si dokázala, že mám.
Žien, skutočných ich nikdy nebude dosť. Pretože byť skutočnou ženou sa dnes už nenosí. Svet bojuje proti skutočnej žene, Zlý proti nej bojuje, lebo vie, že jej láska, jej citlivosť, jej srdce by prinieslo uzdravenie mnohým, pomohlo mnohým mužom stať sa skutočnými mužmi, dalo život všetkému, čo už život stratilo. Skutočná žena inšpiruje, prebúdza to najlepšie, čo je v nás, pozýva a volá nás k láske. Skutočná žena je obrovským darom pre muža.
Veľmi by som ňou chcela byť, byť ženou tak citlivou a nežnou. Ale bojím sa a viem, že mnohé sú na tom podobne. Radšej sme vtipné, ironické a tvárime sa, že my mužov nepotrebujeme, z romantiky vraciame. Staviame si štíty, bližšie už nesmieš! Chránime samy seba a uzatvárame svoje srdce. Nemá kto by nás chránil, no vravím vám, že máme Ochrancu, Toho Najlepšieho. Aj keď sa možno za nás nikdy fyzicky nepobije, ale raz nám zošle aj niekoho takého. A zatiaľ drahé dámy, vyzývam vás, nechajte mužom čo je pre nich. Ak sa stanete jedným z nich, možno si získate na chvíľu uznanie, chvíľu medzi nich zapadnete, ale muži chcú to, čo nemajú. Ak už aj nie kvôli nim, urobte to kvôli všetkému dobrému v čo ešte veríte. Ponúknime svoje srdcia ! Nebude to ľahké a bude to stáť zrejme aj mnoho zranení, inej cesty však niet. Lebo len tá prinesie ovocie.
Želala by som si ešte poznať aká by mala byť skutočná žena, či môže byť aj akčná, šialená, tvrdohlavá a bojovníčka ? Želala by som si prebudiť skutočnú ženu sama v sebe a zahubiť všetko, čo je len pozlátkou a pretvárkou. Preto vás prosím počúvajte to ozajstné, čo je vo vás a staňte sa tým, čím máte byť !
Pane pretvor ma na svoj obraz.
Daj mi silu každý deň ponúknuť svoje srdce znova a znova.
Uzdrav všetky zranenia, ktorých sa mi dostane.
Daj mi odvahu plávať proti prúdu
Daj mi ľudí, ktorí mi pripomenú, čo je pravda.
Premieňaj moje srdce z kameňa na srdce z blata.
Amen.

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár