Romantickí gentlemani –existujú ?
Milé dievčatá, koľké z vás ešte veria na gentlemanov? Že existujú milí, slušní a romantickí muži ? A že nielen v rozprávkach ? Obávam sa, že veľa z vás už tomu prestala veriť. A ani sa nečudujem, vaše srdcia boli už neraz zlomené, už neraz ste sa možno stretli s mužmi, ktorí hľadali len vaše telo, ktorí sa možno najprv zdali milí, ale potom vás oklamali. Niet sa čomu čudovať, ak už na „princov „ neveríte.
Ja vám, ale vravím, že stále existujú. Ako to viem? Jedného pardon mnohých som už stretla, jedného som však mala šancu bližšie spoznať. Pokúsim sa vám ho bližšie priblížiť a na otázku v nadpise si potom skúste odpovedať sami.
Možno to píšem aj kvôli tomu, aby ste uverili a možno aj kvôli tomu, aby ľudia a ja sama mali nádej. Ak sa to raz vydá hocikde, asi pripíšem veľmi dlhé vysvetlivky, aby ľudia pochopili môj život. Pretože žiaden príbeh sa nedá pochopiť sa nedá pochopiť bez pozadia. No momentálne skúste len vnímať príbeh.
Ako inak sa začína, keď nie zoznámením ?
Máj 2010
Bolo to v máji roku 2010. Všetci ho poznali, no ja som netušila kto to je. Vtedy sa mi páčil jeden kamarát. Poznáte to, také typické doťahovanie, provokovanie, také detské, milé a krásne  Vtedy som sa páčila aj ja jemu, čo som sa neskôr dozvedela. Mala som stanovištie s deťmi. Minuli sa mi lízatká a tak som išla ku kamarátovi, ktorý sa mi vtedy páčil. Vtedy mi ten romantickyý gentleman povedal prvú vec, ktorú si pamätám. Kamarát, ktorý sa mi vtedy páčil mi dával lízatka a hovoril, že on už dostal pusu od nejakého dieťata. Ten romantický gentleman skonštatoval, že by ju radšej dostal odo mňa

Leto 2010
Nasledovalo leto. Bolo plné akcií a keďže zapadol do našej partie, boli sme na pár spoločných akciách. Napr. u kamarátky na chate. Pamätám si ako sme sa len tak rozprávali, prechádzali a rozprávali sa, bola tam nádherná príroda. Ako sme sa spolu skrývali do žihľavy a akí sme boli popŕhlení. Ako sme si spoločne robili z ľudí srandu. Ako rada som počúvala, keď sme ležali, pozorvali hviezdy a on mi o nich rozprával. Bol to človek, ktorého som síce veľmi nepoznala, ale dokázala som sa s ním rozprávať. Skončilo leto. Aj tak sme boli na spoločných akciách. Dokázala som sa s ním len tak rozprávať. Keď som bola zničená z chlapca, ktorý sa mi páčil. Robili sme mu oslavu narodenín. Och, vtedy som si z neho tak robila srandu. Mal veľmi nízke sebavedomie a ja som si z toho ešte robila srandu. Raz mi povedal, že mu to vadí, tak som sa s tým snažila prestať a navádzala som aj ostatných. Prišli ďalšie akcie, na ktorých sme sa rozprávali a ja som nemala stres z toho, čo pred ním poviem.

Pokračovanie bude, ak budete chcieť vy

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár