Som s partiou ľudí a hráme mäso. Taká hra podobné volejbalu. Ide o to, že máš smečovať do ľudí, ktorí sú v strede a tvoria „maso“ . Chalani vôbec nemali problém udierať do dievčat a čo je horšie ani náš kňaz. Prišlo mi to kruté a spomenula som si na staré časy. Keď sme hrali túto hru a dievča automaticky išlo do stredu, aby jej nikto neublížil a keď sa chalan pred teba postavil, aby do teba neudrela lopta. To bolo krásne.
Večer mi to nedalo a začala som sa o tom rozprávať s mojím mladším bratom. Pýtala som sa ho, čo si o tom myslí. Bol tam vtedy aj on, keď sme hrali tú hru. Aj keď on do dievčat nikdy nebil. On mi povedal, že si nemyslí, že to je len vina chlapcov. Ale že „dievča by si malo ochranu zaslúžiť.“ Vtedy som ostala veru poriadne prekvapená. Ak ma chalan neochraňuje, znamená to, že som si to nezaslúžila ? A čím si to mám zaslúžiť? Bola hneď moja druhá otázka. „Svojím správaním, no na to už musíš prísť sama.“ Tak to ma dostalo, a ako sa mám správať aby som si to zaslúžila ? Vŕtalo mi to v hlave.
Po istom čase mi napadlo, či si každé dievča nezaslúži ochranu a úctu už len tým, že je žena? Myslím, že áno. Chalani by sa k nám mali tak správať. Aj keď uznávam, že niektoré nezávislo sa prezentujúce alebo zasa podhadzujúce sa nevyzerajú, žeby potrebovali ochranu. Avšak oni ju potrebujú najviac. Chalani uvedomili ste si niekedy, čo to pre dievča znamená, keď sa pred ňu postavíte a zastanete sa jej, keď jej niekto nadáva ? Už som to zažila a veru je to úžasný pocit, cítite sa ako v 7. Nebi a pri vás je princ, ktorý je ochotný sa pobiť kvôli vám, aby vám už nikto neublížil. Alebo len, ak vám nejaký chalan otvorí dvere. Taká maličkosť a tak veľa to znamená. Je to ako keby povedal, nech sa páči, dáma má prednosť, mám voči tebe úctu a aby som ti to prejavil ti otvorím dvere. Je to nádherné !
A viete, čo sa stane s dievčaťom, ku ktorému sa tak chlapci správajú ? Nie, nezačne si o sebe niečo namýšľať. Ale vytvorí sa v nej úcta voči nej samej, začne mať pocit, že byť ženou je krásne, že asi musí byť ozaj vzácna, keď kvôli nej je niekto ochotný sa pobiť.
A či si to dievča nezačne namýšľať, že máte o ňu záujem, keď sa k nej tak správate? Ak sa správate tak ku každej a ona to vidí, tak nie. A možno nemusíte začať hneď s tým, že sa pobijete do krvi, keď do nej niekto omylom narazí. Také otvorenie dvier, úplne na začiatok postačí.
Milý chlapec, ani si neuvedomuješ ako svojim úctivým správaním dokážeš ovplyvniť to, či si dievča bude vážiť samú seba a to či sa z nej nestane nejaká prostitútka na ulici, ktorá bude ponúkať svoje vlastné telo, pretože jej nikdy nikto neukázal, že je hodná úcty a obdivu.

 Blog
Komentuj
 fotka
vreskot000  5. 11. 2012 11:11
pekny blog a poviem ti moj nazor. su chlapci, ktorí veľmi túžia ochranovat (svoju)ženu. su chlapci,muži ktorí veľmi túžia byť po boku tej, ktorá mu dokáže opätovať jeho lásku. Aj muži su veľmi veľmi citliví. vravim z vlastnej skusenosti.

a ked mam ako koment napísať moj príbeh... pre dievča som spravil všetko... všetko... nakoniec ma opustila, lebo mi povedala, že nič ku mne necíti... plakal som ako malé dieťa pri nej... vidíš..
Napíš svoj komentár