Pokračovalo to tak že som sa snažil jej odpovedať, a zdôvodniť to že ja vlastne za nič nemôžem a že ona je na vine tomu ako ten celý večer dopadol.
Nahnevaný som bol ja , ako aj ona. No s tým rozdielom že ju nesral večer ale to čo sa stalo v súvislosti s kamošmi. Jednoduchoh povedané, dôvod jej hnevu bola vlastne ona sama.

Snažiť sa zvaliť vinu na niekoho , v poho , ale opodstatnene a nie preto lebo si ju sám neviem priznať.

A proste si myslím že sa rozhodla zle, mysliťe si kto chce čo chce, ale je to jednoducho tak.Po dlhšej vímene názorov sme začali rozoberať všetky naše problémy. No a hádajte čo sa asi stalo.... ?
Jednoduché, zas som ja ten zlý ktorý nič nerobý pre nás ako celok.

No a tu je tá ďalšia vec ktorú nepochopím.

Ide o to že stále mi hovorí že ma miluje, no mne je to také divné.
Neverím tomu 2-krát.
A že prečo ?
Lebo môj názor na to , keď niekto niekoho miluje , je , že proste keď ten druhý vie že mi nechutí káva 3 v 1 sama o sebe, že z nej nič nemám, a že idem do práce , a že sa to stalo už vlastne po 3 krát, tak to jednoducho nejak nemôže byť až taká 100% pravda.
Taktiež Keď niekto niekoho miluje, rozhoduje sa aj s tým druhým, nie sám ako jednotlivec. A taktiež si myslím že to jednoducho nemôže byť pravda s tým že ma miluje preto, lebo ma neustále podozrieva s podvádzania, s možného podvádzania, a jednoducho povedané z nevery.
Si myslím že jednoducho keď človek povie že miluje, tak aj bezmedzne verý.
Ale to je jedna jediná vec čo som od nej chcel, a nedokázala mi ju dať.
Nedokázala mi začať veriť ani po 3 týždňoch dokazovania že mi môže veryť.Nedokázala to. Aj teraz pred pár chvíľami tu bola a spýtala sa "Kde si bol" ja som jej na to povedal že vonku s chalanmi kde som aj nakoniec bol, no neriešil somnikoho a nič.
Len somproste poteboval vypustit paru z hlavy pretože som bol neskonale moc nahnevaný za to že proste celú vynu toho večera hádzala nejak na mňa.
Samozrejme , nemala si to ako overiť, tak som bol zas hneď podozrivý s nevery, dokonca na mňa zaútočila.
Pokladáťe to za zdravé ?
Ja nie, ja to teda za zdravé nepokladám.
3 týždne v kuse som stále podozrivý z nevery, neoprávnene, nepodložene, bez akýchkoľvek,čo i len najmenších náznakov dôkazu mojej viny. Proste ma to neustále snaženie, bojovanie o jej vieru vo mňa, prestalo už bavyť.
A to ma nejak presvedčilo v to že ma naozaj nemiluje, presvedčilôo ma to v to že ona chce, ona chce moc, ale je to stále iba to slovíčko "CHCEM".

Ja si myslím že ona je dokonale presvedčená v to že ma miluje, ale niekedy mám pocit že to je spôsobené iba tou (neviem čy by sa to tak malo nazvať) vsugeráciov.
Nemyslím si že to je vsugerácia tak docela. A možno to je iba jej spôsob prejavu lásky k 2polovičke. Neviem.
Ale jedno viem, ja ju nadovsšetko milujem a jednoducho nechem aby mi zmyzla so života.

No a to nieje všetko....

 Denník
Komentuj
Napíš svoj komentár