mno po dlhej dobe.. zase pisem mozno aj nieco zazivne ha, v dobe ked som mala NEblogovacie sa toho wela udialo a hlawne aj zmenilo. stihla som nejake diskoteky, welku zabawu, spoznat este par novych ludi a aj trosicku zloby urobit no ale spoznala som chalana, najprw cet-ing potom ajne klajne sms potom ze ce ist vonku .... baby pozor, 2x SOM ODMIETLA... cista trupka.... jak som si ja hlawu neotlka 10 razy ani raz seci su este stale v tom z ebude aj daco viac ... leeeeeeeeeeeeeeeeeeeenze .... som pisala sms ze ci ide von, na 4 krat sme sa dohodli kde a o kolkej, povjem vam nie je moc dochvilny... heh a navyse ja som zabudla oznamit cela banda mala dojst lenze ony neceli.. tak som si ich po telefone zhanala, pred nim!!!! ked sa racili vsetci dosuchtat, trvalo to hodinu a pol ehm a navyse on sedel 2m odomna ja od neho jak keby nic a navyse!! ja si tam sms-kujem a telefonujem heh a on na mna kuka, poto z eideme na kofolu, heh baby si naschwal sadli aby miesta vysli tak ze ja a on na jednej lavicke.... ehm ja na pravo UPLNE a on NALAVO UPLNE...jak do nas tje 3 dzubali aby sme si sadli blizsi, ako serus heh.. a teraz mi povedzte... mate na to??

 Blog
Komentuj
 fotka
kasko  16. 9. 2007 19:12
ta ty HIP HOP babenka? ja neviem o co tam slo ale sadnut si si mohla blisie k nemu vsak by ta neuhryzol nie? A ak mal novu kolisnku kanabis for man tak si mu mohla povedat aby sa castejsie umyval. A inak mas fakt skvelu nemcinu eine kleine, a ceting mi propmina nieco z leteckej dopravy ked vstupujes na letisko. Ceting je mam pocit hmmmmm to kde ides vybavovat letenky batozinovy listok a tie somarinky.
 fotka
ink  16. 9. 2007 20:06
Osobne nechápem, čo máte baby proti osobným stretnutiam s ľudmi z internetu. Myslím, že to je normálny postup, že po chatovaní a SMS kovaní nasleduje stretnutie. A vy z toho vždy robíte vedu. "Ja sa hanbím. A ja neviem o čo by som sa s tebou bavila..." Neriešte, proste choďte.
Napíš svoj komentár