no fakt kde ju robim.. v poslednej dobe som naladlowa jak nikdy.. odpowed bola lahka .. zlatino ty nemas chlapca... ako najprw ma to prekwapilo sak mam kamaratky a par kamaratova vzdy sa mozem niekomu vykecat... ale teraz mi to nestaci.. potrebujem uplne nowy vzduch:/ a navyse chcela som spoznat aj novych ludi... lenze problemom je ze ja prosto nejsom na chlast a k tomu ani nefajcim a nevlacim sa s hocikym... a ked som to tak skonstatowala... zistila som dalsiu vec.. ze nim 3/4 ludi sa zoznamili niekde pri chlaste a tak alebo cez net... ako uz techniky uz vobec nerozpitwawam... ake suteda sance najst si chalana bez toho fajcenia a pitia??? ak mamte nejaky napad tak sa kludne ozvite.

 Blog
Komentuj
 fotka
prakovce  8. 8. 2007 20:13
No ja som sa s tým mojim zoznámila na brigáde Takže šancu určite máš aj inde jak na chlastačke ... Budem držať palce
 fotka
pribilinka  8. 8. 2007 20:35
to som rada ze sa najde este niekto kto rovnako ako ja neholduje tym veciam,co su teraz strasne cool-myslim hlavne tie ozran party!

a chcela by si vobec takeho chalana,ktory by patril do takej skupiny?
 fotka
fragile.  8. 8. 2007 20:57
No napriklad na Birdz!
 fotka
chea  8. 8. 2007 21:16
no je pravda ze najlachsie sa s niekym zoznamis niekde kde je vela ludi(napr.na koncertoch,v baroch),ked su vsetci podnapiti a v dobrej nalade..ale ver ze ludia sa daju spoznavat mnohymi inymi sposobmi..
 fotka
blue  9. 8. 2007 09:37
no ty si ma strašne potešila, že nie som sam taká "iná" a tiež si myslím, že v dnešnej dobe je to dosť ťažké nájsť normálneho chalana.Tiež nefajčím, nepijem ani na disky nechodím, nič také ma proste neláka.No snáď sa nám to niekedy podarí, veď náhoda je blbec...
Napíš svoj komentár