Určite to poznáte, keď už sa čokoľvek učíte a zo začiatku je to nechutná drina a vy sa čudujete kde je zaslúžené ovocie. Toto štádium veru mnohých odradí od "dosiahnutia cieľa". Ale zrazu príde ten moment, keď si poviete, hmm, tak toto už bolo celkom dobré, už to nie je taká katastrofa a s odstupom času sa aj na túto udalosť pozeráte ako na úsmevnú príčinu pretože sami ste už na "vyššom leveli". A aj vaša laťka sa posúva stále vyššie a vyššie, až nakoniec zistíte, že to celé nemalo zmysel a zabili ste 13 rokov činnosťou ktorá vás nebaví (tu to už prechádza do pesimistickejších okruhov) Ale vlastne som chcel o čomsi úplne inom.
Trochu iné je to so vzťahmi, i tam sú začiatky ťažké( ale iba niekedy, ono niekedy sú začiatky také ľahké ). Problém však nastane, keď ako ani neviete uchopiť začiatok, čo sa deje v poslednej dobe aj mne, keby to bol chvíľkový rozmar alebo dva dni zlej nálady kvôli dažďu tak o tom nepíšem blog. Totižto akosi strácam kontakt so svetom, nie žeby som sa chcel odrezať, ale akosi mi žiadny ďalší človek nedokáže ani len námatkovo dať potrebnú energiu, aby som s ním dokázal viesť akú takú konverzáciu a to platí nielen naživo ale dokonca aj na nete, čo je na rozmanitosť netovej populácie dosť závažný problém, ehm, uff, to ma vedie k závažnej otázke? Mením sa ja k horšiemuý alebo sú všetci ostatní pre mňa príliš nudní?
Ešte šťastie, že podobný problém s nudou a fádnosťou nie je v starej garde.

 Je to možné?
Komentuj
 fotka
mixelle  23. 3. 2008 22:08
ja viem,že nanávidíš nemčinu honey.. ja tiež



a pokiel ide o tu.. ehm.. fázu... si zvláštny človek.. je možné že su pre Teba všetci nudní.. alebo jarná unava.. vyber si
Napíš svoj komentár