Som maximálne rozhorčený a slová použité v nadpise asi začínajú naberať na váhe....a to som si len pozrel dnešné správy. To, čo tu vyvádza moja generácia je niečo neskutočné, neskutočne odporné a myslím, že hlúposť si otvára pobočky aj v mojom okolí. A to si stačilo pozrieť len dnešné správy.

1. Chlapci už určite boli znudení z PC hier a chľastania, tak si vymysleli novú hru, železnú tyč s reťazou si hádzali do elektrického vedenia. Jasné, nikto sa nezranil ale načo to chlapci? Aby tie Vaše PC nebežali? Myslíte,že sú na baterky?

2. Toto sa dokonca stalo u nás. Vždy som vedel, že niektorým skaterom čosi chýba pod čapicou. Ale keď sa skateujú v priestoroch kultúrneho centra a na napomenutie pracovníka ho začnú mlátiť, tak to už tiež zaváňa j**nutosťou.

3. Znásilnená starenka. Tento prípad už rezonuje v médiách istý čas. Úbohú bezbrannú starú ženu znásilnil ožratý 21-ročný cigáň. Kto už len toto dokáže spraviť? No neviem, ale podobný prípad by som riešil ufiknutím..... A ešte ho rodinka bránila, dokonca aj testy DNA sú na nich krátke...

Ach jááj...dnes je to negatívne, ale treba uznať, že zdravý rozum je dnes vzácnosť.

 Je to možné?
Komentuj
 fotka
vincent_vega  6. 2. 2008 21:28
heh...keby si tam mal len ten prvý príklad a viac rokov tak ti poviem:Veď aj my sme boli mladý...
 fotka
mixelle  6. 2. 2008 21:47
to čo je za názor?? akože toto! ty ked si bol mladý, si robil takéto ko....ny?? ehm??? pche..



suhlasím s článkom je to svinstvo.. Od týrania zvieratiek zakomplexovanými pokemonmi po znásilnovanie stareniek neatraktívnymi nadržancami
 fotka
iriska  7. 2. 2008 07:28
Vincent_vega : "ved aj my sme boli mladí??" A ty si v poriadku? Chceš týmto akože povedat, že aj ty si hen take pixoviny robil? Akože prepáč, ale mam dost...



Skutočne tá dnešná mládež je horšia a horšia..tiež nemam na nich ani slov, ale tá výchova často zaleží aj od rodičov !
 fotka
zemina  21. 2. 2008 08:34
Och..všetky tri body veľmi silne zaváňajú jebnutosťou.. cítim to až tu v BA, kde sa samozrejme tiež podobné činy, možno aj horšie..
 fotka
juliq  24. 2. 2008 20:58
3ka-to je na zvracanie a ano, ufiknut a poslat balickom tej rodinke toho ,,chudenca"...aach!
 fotka
kaena666  9. 5. 2008 18:16
A pokojne by sa dalo vymenovať ešte tisíce podobne nechutne-idiotsky ladených prípadov, nad ktorými zostane poniektorým z nás mozog stáť.

Chcela by som počuť aspoň jeden rozumný dôvod, prečo to robia (a to platí pre všetky prípady)...
 fotka
pimeys  23. 7. 2008 21:21
to fakt!vystihol si to!..ked sa nudia,preco si nezahraju daku blbost! .....no sak ne?..jak sme my drtili dostihy a sazky ....alebo nech si kuknu pokemonov! ..trapne ale vzdy lepsie ako znasilnit,alebo spravit inu blbost!
Napíš svoj komentár