Vždy keď zavítam na túto prekliatu stránku a po tom ako si začnem prezerať blogy, vždy mi tak napadne že už by som aj ja mohol niečo splodiť nejakú tú textovú onaniu na pár riadkov. Ale poviem si prečo nie zajtra? A tak to nechám na zajtra!

Raz za čas, keď som v stave prudkého premýšľania( čo sa mi stáva zriedka, väčšinou keď som obeťou vysvetľovania novej látky v škole alebo keď som pod sprchou), tak ma väčšinou napadne nejaká tá myšlienka a ja si v duchu poviem, ehm, citujem: "Kurva, to je dobré, to by malo vyjsť na povrch!" a nie vždy to je dokázanie reálnej existencie gumkáčov. A kde sa tieto veci dobre publikujú? no predsa na našom/vašom/ ich nie serveri alebo nazvyme to komunitnom portáli menom: to nemusíte vedieť
A tak si vždy ukladám na server informácie s tým že večer ak bude čas to snáď hodím sem..ale čo čert, nechce nie je čas alebo skôr chuť..večer ma obvykle chytí ten známy pocit: načo to tam budem dávať, už je aj tak neskoro mne sa nechce písať a nie je to nič prevratné!

Takže o tom to celé je, nehádzať metronómom po kaderníkoch! a pamätajte nie tá cesta je dobrá čo je bez dier, ale tá čo niekam vedie!

 Úvaha
Komentuj
 fotka
srdce1357  16. 12. 2007 23:45
mile takto na vecer...s pisanim blogov sme na tom rovnako
 fotka
zemina  17. 12. 2007 09:13
Juj..nebedákaj stále a napíš už voľačo poriadne.
 fotka
michelle9876  17. 12. 2007 14:00
heh a ocom preboha premyslas v sprche??
 fotka
saddath  17. 12. 2007 15:20
"Kurva, to je dobré, to by malo vyjsť na povrch!" a nie vždy to je dokázanie reálnej existencie gumkáčov....najzaujimavejsia cast....
 fotka
abort  17. 12. 2007 21:07
Je zvláštne, že blog, ktorý má podľa nadpisu vypovedať o tvojej neschopnosti v konečnom dôsledku demonštruje pravý opak!



Mám dnes zádumčivú náladu a rozhodol som sa pre vrcholne edukované vyjadrovanie!



Jáj,... no a poznámka o gumkáčoch ma duševne obohatila! Už sa necítim tak ojedinele, čo je určitým spôsobom celkom fajn a zasa na druhej strane ani veľmi nie!



Je to fakt zmätená emócia! Budem nad ňou hĺbať!



A dlho
 fotka
grietusha  9. 3. 2008 10:45
výraz "textová onania" je ÚŽASNÝ! máš super asociácie, vyjadrenia, ajhľa, viac sa realizuj a nebedákaj, že sa ti nechce
Napíš svoj komentár