Vždy keď sa túlam trhom v Košiciach, v Michaloviciach, či v Bratislave, vždy si dávam otázku dokedy ešte budeme živiť túto pakáž priekupnícku… veď ak je reďkovka rovnako zabalená na každom stánku približne rovnakej veľkosti, tak je jasné, že je z veľkoskladu a nie zo záhradky predajcu! Tak isto s rajčiakmi alebo uhorkami či zemiakmi… Títo ľudia nie len že nemajú hanbu predávať bez registračnej pokladnice, certifikovanej váhy - čím nás všetkých okrádajú. No, ale tvrdia, že to je ich tovar ich gélovými nechtami spracovaná zelenina…

Do kedy? Dá sa to spraviť aj inak? Dá sa žiť bez klamstiev trhových priekupníkov?

Gazdinky, kolegyne v zástere, dajme si ruku na srdce, či na kreditnú kartu! Do kedy im dovolíme nás klamať?

 Blog
Komentuj
 fotka
vreskot000  25. 5. 2012 18:23
ahoj, tvoje námietky su z mojho pohladu zbytocne, a prehnané, ked chcem kupim si u neho a nebudem spekulovat ci ju vypestoval, alebo kupil a teraz predava, je to jeho šikovnost. nik ta nenuti kupit, tak nechápem tvoje otázky teraz. ciel je, aby si mala peniaze, nič viac. snad si nemyslíš ze mu záleží na tvojom zdraví?
 fotka
jatopoviem  28. 5. 2012 16:39
Prepac, ale mal by si precitat to este raz. Ja tam nehovorim o zdravi. Ide o to, ako lahko sa ludia nechaju klamat a daju sa oklamat. Ze fair-play zmizol z trhov. Ze nepodporujeme pestovatelov ale tich, ktorí si na tom privirabaju. O tom to ide.
Napíš svoj komentár