Kto dnes vraví pravdu,
Kto dnes hrá fér hru
Kto si myslí, že on je bez chyby....
Blbosť......
Človek si mohol akurát povedať, že sa snažil spraviť niečo preto aby to tak bolo.

Vravím si, že nejdem sa pozerať na nikoho a skúsim rozobrať seba.
Otvorene a bez tajnosti pripúšťam, že som obrovská sviňa, idem si za svojím, je mi často krát jedno, že sa predieram lakťami a nehľadím na ostatných. Sem tam si zahrám hru na oklamanie súpera. Som skromná, zároveň aj nenásytná, niekto raz o mne napísal
"Myslel/a som, že si v pohode, ale vidím, že si len kopa pretvárky a faloše nahromadená v menej než 170 centimetrovej telesnej schránke, ktorú by som najradšej zadupal/a do zeme, a ktorá si pri najbližšej príležitosti s radosťou nasere do huby!"
Áno to som ja, nemám prečo hrať fér hru na tých ktorý udreli ako prvý, sem tam si podpichnem, ale nič za tým nehľadám, trošku si okoreňiť život, nech sa stane lepšou jazdou. Nejde o minulosť, tú som dávno nechala za sebou. Avšak možno by mi prišlo na um, že by som sa nikdy nechcela zo sebou stretnúť hneď ako si toto prečítam, ale vo všetkom je jeden základ.
Nikdy nedávam podpásovku ako prvá, priatelia sú pre mňa všetkým, ľudí ktorých milujem neojebávam, každého ochotne podržím a rátam s tým, že bude ochotný to spraviť aj pre mňa a rodina je gro mojej podstaty.

Nič zložite.....

 Blog
Komentuj
 fotka
vreskot000  20. 10. 2010 13:14
pekny blog
Napíš svoj komentár