V jednom bode by som chcela zacat ovladat tento MATRIX a to robit si co chcem, to by zmenilo uplne vsetko....

Preco obloha je modra, preco priroda je tak zlovestna a krasna, ludia su tak zly a preco MUSIME robit vsetky tie veci.

Byt uvazneny v case, v priestore.... aj ked cas sa obcas strasne moc vlecie a niekedy ide zase priliz rychly, uz len to je naznak toho, ze CAS JE LEN VYMYSEL.

Skupinovo vidime podobnu realitu, zijeme si v tej hre GTA kde tvorcovia nas naprogramovali ako sa mame chovat, bose vsetci ste tak citatelny. Len take stado kraviciek ktore su nahnane do ohrady.

Nechcem byt v tom, chcem odist odtrhnut, ale aj na to ste mysleli, ze ste nas sklucili ledabolo hoc jakou technikou ktora nam ,,ulahcuje zivot,, .

PENIAZE ...neskutocne silne okovy na ludstvo, vymysel, DLH spolocnosti nie ze by ho chceli mat ale bol vynuteny, nebavi ma to kazdy den zistit nieco nove svinstva a aj tak vznikne z toho len oneskorena novinka, lebo takto to bolo napisane v scenari.

STRACH : BOj sa, tras sa...kazdy bozi den, natlak medii, kazdy ta chce pomaly zabit, znicit...zatemnuju mozog, mysel aby si nahodou neprisiel na to, ze ako sa da z tohto uspesne dostat von. DOKOLECKA DOKOLA ....fire TV A VSAK PRECO BY SOM TA NEMOHOL NON STOP NAHRAVAT A NEDAL SA VYPNUT..to uz vazne nestacia vsade kamery ale treba byt aj doma....studium ludi ako sa spravate, och ano aj kose nezabudnite prehrabat, ale od kedy funguje nakup kartou uz nemusia, presne vedia o kazdom kroku o vsetkom, nepotrebuju mat maly problem, ako par hlav ktory by vedeli ochcat system.

UMELA SKUTOCNOST * tolko teroristov co si vymysleli ani v knihach nebolo tolko zlocincov, vsetko si vytvoria svoj pribeh aby sme ako vsetci verili tomu, ze bezodkladny utok a boj je spravny. Ano spravny pre nich, NA PIPI nech sa nakrmis tou nenavistou.....


len LASKA JE ODPOVED...v kazdej forme a pozitivna myslienka je silnejsia nez hoci kto iny.

MIER

 Je to možné?
Komentuj
 fotka
antifunebracka  26. 9. 2014 21:22
preco klames, ze v sebe nemas drogy?
 fotka
janulienocka  19. 10. 2014 16:11
@antifunebracka ved naozaj nemaam som ako laliaaa
Napíš svoj komentár