Ked si obcas citam vase blogy, citim s nich velku neistotu v zivote. kazdy z vas ma neaky problem aj ked mnohi z vas to nenapisu priamo. je dobre ked sa mozete s pocitmi zdoverit sem, ci su to pocity z lasky, alebo z hnevu a strachu co vidime pred zrkadlom. mnohy z vas prezivate to, co som prezila ja na vlastnej kozi. smutok, sklamanie, hnev. no boli casy lasky a velkych iluzii. Velmi sa mi paci, ked sem pisete svoje basne, ci im niekto rozumie alebo nie, vase nazory na zivot si cenim, ved kazdy ma ten svoj.vela z vas tu ma nadanie na pisanie roznych zaujimavych srandovnych prihod, alebo podobne. no stve ma to, ze niekto nevie ako ma zaujat, tak pise strasne somariny a caka na ne odpoved. sice sa docka, ale je takisto hlupa ako ten clanok.
ked mame sancu pisat pre druhych-tych co su v nasom veku-mame pisat o pocitoch, o zivote, hlavne nieco zaujimave aby sa to dalo citat a po pripade si zobrat obcas ponaucenie. alebo sa len zasmiat(aj to niekedy staci).
toto je sice len moj nazor, ale kazdy nazor sa ceni. ja si budem cenit ten tvoj ak mi ho napises papa

 Blog
Komentuj
 fotka
ygor  6. 10. 2006 23:49
Mno, to je asi preto, ze ak by tu vsetci boli bez problemov, nemalo by sa tu co riesit- aj basne vlasne sluzia na ventil nasich pocitov (aspon v mojom pripade). Z kazdeho nazoru si clovek oze zobrat aspon aku-taku hodnotu, ktoru moze neskor aplikovat v zivote. Tolko moj nazor
 fotka
kkkkikuska  7. 10. 2006 07:58
ano mas pravdu.. aj ja co sem pisem pribehy tak su to moje vlastne pribehy zo zivota co sa v skutocnosti stalo.. opisujem svoje pocity a to aka som!!!
Napíš svoj komentár