Gita


Voľakedy, keď bola Gita ešte vydatá, prihodilo sa jej v manželskom živote niečo, s čím sa nechválila. Ja som sa to dozvedel, keď som sa chcel dopátrať, aká choroba jej vtedy spôsobila práceneschopnosť.

S Romanom boli vtedy manželmi asi tak 2 alebo 3 roky. Manželských radostí si dopriavali každý deň. Raz sa im zachcelo poobede. Akciu realizovali na válende . Vystriedali niekoľko polôh a až na záver sa rozhodli pre „atergo“. Všetko prebiehalo ako má, až na maličkosť. Gite sa pritom dostala noha medzi epedá. Zjojkla od bolesti, ale Roman si bol istý, že zvukový prejav vydala z pocitu rozkoše. Neváhal a pridal na razancii aby činnosť riadne ukončil. A tak členok na ľavej nohe to nevydržal a vykĺbil sa. To už bol rev, že aj Romanovi došlo, že zrejme nejde o rozkoš. Nasledoval telefonát, sanitka a na záver sadra na ľavý členok a, samozrejme, pracovná neschopnosť.

Romanove úlety nezostali bez následkov, tak sa Gita rozhodla, že sa s ním rozvedie. Tak sa aj stalo. Po nejakom čase ju to však už samu nebavilo, tak sa nechala opeliť istým kolegom. A dnes, matersky hrdo, chová doma mláďatko.

 Blog
Komentuj
 fotka
david  15. 12. 2006 13:23
ježíši to je trapné...
 fotka
l.ukynko  15. 12. 2006 16:11
sice neviem co si tym cel povedat ale budiz...
Napíš svoj komentár